Blogit
Marulla

Leluvaunu

Tämä Ikean kärri (joku voisi kutsua myös kärryksi) on kulkenut kodissamme huoneesta toiseen. Tällä kertaa asetin sen poikien huoneeseen ja kasasin siihen valikoidusti poikien leluja. Meidän pojat kun ovat vielä niin pieniä, että leikit eivät vielä omassa huoneessa pysy, vaan ne kiikutetaan aina olohuoneen lattialle. Ajattelin, että kärri on helppo kuljettaa leluineen päivineen olohuoneeseen ja takaisin. Oma ajatus toki oli alunperin se, että lasten on ITSE helpompi ja mukavampi kerätä lelut kuljetettavaan kärriin. Noh, eihän se nyt ihan niin mennyt.. You know.
Lastenhuoneen sisustus on muutenkin ollut meillä vähän pulmallinen. Huone on pieni ja lähitulevaisuudessa kuopus olisi tarkoitus siirtää pinnasängystä isompien lasten sänkyyn. Pieni kerrossänky on harkinnassa, jotta tilaa jäisi myös leikeille ja lelujen säilytykselle. Mutta voikos tuollaista eläväistä kolmevuotiasta laittaa kerrossängyn yläpetiin? Kokemuksia?
Lelukärri kaipaa vielä muutamia pieniä säilytyslaatikoita, jotta lelut saa aseteltua siihen siistimmin ja omiin lokeroihinsa. Ihan toimiva ja näppärä systeemi, johon myöhemmin saa kivasti aseteltua vaikkapa lasten kynät ja muut askartelutarvikkeet. Sitä odotellessa.
Ihanaa heinäkuun ensimmäistä! 

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Meidän pojat siirtyi kerrossänkyyn 3,5 ja 1,5 vuoden ikäisinä. Tosi hyvin meni, eikä kukaan ole tippunut!! 😀
    Ostettiin suwem nimisestä virolaisesta verkkokaupasta mahtava täysmäntyinen matalampi kerrossänky JÄREILLÄ laidoilla. Siellä olis ollu lisävarusteita ihan liukumäestä lähtien. Kannattaa siis kurkata!

    • maru

      Kiitti vinkistä, pitää käydä kurkkaamassa. 🙂 Meidän pojat ovat juurikin 1,5 ja 3,5 vuoden ikäisiä, joten kiva oli kuulla teidän kokemusia. Kyllä me kerrossänkyyn päädyttiin, joten se on varmasti hankinnassa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *