Lattiaa vaille valmis

Makuuhuoneen lattia on nyt pohjamaalattu. Se onkin remontin viimeinen vaihe! Ajatella, ei siinä mennytkään montaa päivää. Lehtijuttu sai sopivaa vipinää tämän sisustajan kinttuihin. Tänään yritän lapsen päiväunien aikaan saada maalattua lattian toiseen kertaan ja myöhemmin mahdollisesti vielä kolmanteen. Eiköhän me huomenna päästä kantamaan kalusteita takaisin huoneeseen! 
Meidän perheessä työnjako on mennyt nyt niin, että minä puuhastelen makuuhuoneessa ja mies hoitaa vauvaa. Pientä jupinaa lapsenhoitovuorosta tuli Suomi-Venäjä lätkämatsin aikaan. 
Makkari saa aikamoisen raikastuksen. Voin kertoa, että siellä näyttää jo nyt tosi hyvältä! Olen niin innoissani. Saattaa olla, että huomenna pääsette näkemään niitä ennen ja jälkeen -kuvia. 
Kiitos muuten ihan hirmuisesti kaikista tsemppausviesteistä. Niitä lukiessa tuli huomattavasti rauhallisempi mieli. Kiitos, kiitos. <3
P.S. Mitäs tykkäätte tuosta pikkuruisesta hiontakoneesta? 😀 Vastoin kaikkia ammattilaisten ohjeita, hion lattian tuolla kääpiöllä. Hyvin se minun mielestä toimi. Jännetupentulehdus ei tosin ollut kaukana – aikamoinen tärinä kävi ranteelle. En voi suositella isomman huoneen hiontaan tällä minillä.
Kommentit (10)
  1. Ihanaa Maru, lopputulos on varmasti fantastinen! <3 T. Tiia-Pupu

    1. Voi ihana Tiia, kiitos! Millon tulette kylään? 😉

    2. En tiiä, olis kyllä kiva tulla käymään siellä päin! Ehkä joskus keväämmällä esimerkiksi 😛

  2. Voi apua, on siellä ollut savottaa tuon koneen kanssa 🙂

    Vaan hyvä sinä, lopputulos on varmasti huikea! 🙂

    1. 😀 Kyllä minä uskon, että lopputulokseen ollaan tyytyväisiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *