Lastenvaatearvonta

Kaupallinen yhteistyö: KIIKKUU

23.-24.7. järjestetään Kuopiossa Lasten Oman Festarin yhteydessä KIIKKUU lastenvaatetapahtuma ja pääsin ilokseni tekemään pienen yhteistyön tapahtuman kanssa. Kiikkussa on tarjolla kotimaisia, eettisesti tuotettuja lastenvaatteita, ihania uutuuksia ja vanhoja tuttuja. Tosi hienoa, että tämän kaltainen tapahtuma saadaan kuopioon, sillä kotimaista lastenvaatetarjontaa ei voi koskaan olla liikaa. Kannattaa käydä tutustumassa tapahtumaan esimerkiksi täällä. (LOF:in lippuarvonnan voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti). 
Sain yhteistyön tiimoilta blogiin arvottavaksi ihanan lastenvaatepaketin, joka koostuu KIIKKUUn tavoin kotimaisista ja eettisesti valmistetuista vaatteista ja kyseiset merkit löydät tietenkin myös KIIKKUUsta. 

Arvontapaketti sisältää kuopiolaisen Sarah Designin 42-46 kokoisen kesäpipon, Kikapin haaremihousut koko 98cm (pienempi koko näkyy kuvissa lapseni yllä) ja Suvitaidon sähkönsinisen tuubihuivin. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin kommenttikenttään. Muista mainita sähköpostiosoite tai selkeä nimimerkki. Arvonta päättyy 20.7. klo 23.59. 

Suvitaito


Suvitaito on tamperelaisen Suvi Pielismaa-Saarelaisen luomus. Suvitaidon tuotteet ovat pääosin asiakkaan tilauksesta teetettyjä, mutta toisinaan häneltä valmistuu pieniä eriä myös myyntiin. Valikoima vaihtelee lasten vaatteista vaunuverhoihin ja sisustustuotteisiin, kuten viirinauhoihin ja kankaita on käytetty marimekosta noshiin. 
Sarah Design

Sarah Design on kuopiolainen uusi lastenvaatemerkki ja vaatteissa käytetyt kankaat ovat 100% luomua ja ne ommellaan kankaista vaatteiksi kuopiossa. Sarah Designin takaa löytyy kuopiolainen Saara Lintula ja itse henkilökohtaisesti mielenkiinnolla odotan, että mitä tämän naisen hyppysista okein tulevan mallistoin tiimoilta syntyy – ”skeak peakit” ainakin vaikuttavat lupaavilta. 
Kikapi

Kikapin Petra ja Isa valmistavat päätuotteinaan pipoja vauvoille, lapsille ja aikuisille. Naisten hyppysistä syntyy myös housuja ja legginssejä kaikenlaisista kankaista. Kikapi hyödyntää runsaasti kierrätysmateriaaleja, mutta varastoista löytyvät myös uutuuskankaita. Kuvissa kuopuksella on yllään Kikapin haaremihousut. Täytyy sanoa, että olin alkuun hieman skeptinen haaremihousujen suhteen, mutta ne näyttävät pojan yllä ihanilta! Pojilla on päässään myös valko-kelta-raidallinen Kikapin lippapipo. Saimme lippapipon myös mustavalkoisena versiona, mutta posti toi lippapipon vasta kuvauspäivän jälkeen, joten se ei ehtinyt tähän postaukseen. Tulette kuitenkin näkemään sen varmasti myöhemmin!
Lasten yllä:
Housut: Kikapi (saatu)
Lippapipo: Kikapi (saatu)
Musta college kuopuksella: Mainio Clothing

Onnea arvontaan!
Kommentit (77)
  1. Siinäpä olisi molemmille lapsille jotain, ihania!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *