Marulla
Marulla

Lastenhuoneen seinämaalaus

Olen täällä aiemmin marissut siitä, että vauvan huoneen (sovitaanko, että vauva on tästä lähtien Vee ja esikoinen Aa), eli Veen huoneen, musta seinä on ollut liian musta. Seinä sijaitsee talon pimeällä puolella ja on hieman luotaantyöntävä, etenkin lasten mielestä. 
Ihana ystäväni Marjo oli meillä viime viikolla useamman päivän kylässä ja kerroin hänelle huoneen ongelmista. Ehdotin, että josko hän tekisi seinään jonkun maalauksen – taitava nainen kun on. Marjo tarttui heti tuumasta toimeen ja parin luonnoksen jälkeen ryhtyi hommiin. Ensin hän luonnosteli ääriviivat taululiidulla, jonka jälkeen maalasi päälle valkoisella seinämaalilla. Lopputulos on ihanan graafinen, mutta kuitenkin veikeän lapsellinen. 
Esikoisemme Aa on ihastellut maalausta päivittäin: ”oo, tosi upee!”
Kiitos Marjo. ♥ 

Kommentit (39)

 1. Kirsikka

  Onpas samalla sekä tyylikäs mustavalkoisuudessaan, että hauska seinä.
  Itse pohdin tässä lastenhuoneiden tapetteja, kun en haluaisin liian "lapsekasta" mutta en sellaistakaan, joka näyttää siltä, että on vaan mietitty aikuisen makua. Tällainen ratkaisu olisi kanssa kiva.

  1. maru

   No eikös vain olekin! Maalaus on kyllä aika veikeä ja helppo sitten peittää kun kyllästyy – vaikka ihania tapettejakin on niiiin paljon! 🙂

  2. minttu, Saa kurkistaa blogi

   Tosi ihana! 🙂

   1. maru

    Niin on! 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *