Lapsuudenkoti // kylppäri

Lapsuudenkotiani asuttaa nykyään pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä. Kyseessä on pappani rankentama rintamamiestalo, jota ei ole liiemmin rakentamisen jälkeen remontoitu – paitsi nyt. Remonttiurakka on nyt siinä pisteessä, että alakerta on kutakuinkin valmis. Tosin keittiössä on edelleen 90-luvulla laitetut kaapistot ja muovimatto, mutta pieniä ehostuksia on sielläkin jo tehty.
Aloitetaan kylpyhuone-/saunaosastosta.
Tosi harmillista, että minulla ei ole näyttää teille ennen kuvia. Tässä tilassa oli nykyisen yhden sijaan neljä pientä tilaa (wc, pukuhuone, suihku ja sauna). Seiniä on siis kaadettu ihan urakalla ja purkamisen jälkeen jäljelle jäi pelkästään ulkoseinät. Remppaa on ollut tekemässä isoveljeni, joka omistaa kylppäriremontteihin erikoistuneen remppafirma Rakennuslandian. Niin, ja tietenkin pikkuveljeni ja hänen näppärä tyttöystävänsä.
Tykkään tosi paljon etenkin siitä, että vanhoja hirsiä on otettu esiin niin paljon, kuin on ollut mahdollista. Lastulevyjen alta paljastui yllättävän paljon vanhoja ovi-/ikkuna-aukkoja, joten ehjiä hirsiseinäpintoja ei ollut hirveästi. Kiva yksityiskohta on myös tuo harmaa katto, tai oikeastaan laipio, kuten täällä on tapana sanoa. Tykkään, tykkään. Aivan on asukkaidensa näköinen tila!

Kommentit (24)
 1. Kristiina / Deko 133 -blogi
  11.4.2014, 05:06

  Voi, kauniisti rempattu! <3 Kyllä passaa tuolla löylytellä ja peseytyä! 🙂

  1. No eikös vaan! 🙂

 2. Syvältä.Sanna.
  11.4.2014, 07:47

  Hirret ovat kyllä huikean hienot! ja muutenkin tykkään!

  1. Ne on kyllä tosi upeat! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *