Blogit
Marulla

Lapsiperheen (ärsyttävä) eteinen

Eteistä inhoan kodissamme ylivoimaisesti eniten ja syy on yksinkertainen – siellä vallitsee loppumaton kaaos. Yleensä kulkutilaa ei ole näinkään runsaasti, sillä kapean käytävän täyttää naulakoissa roikkuvat takit ja haalarit. Sisääntulon valloittaa myös lapsen rattaat, joten ulos meno on melkoista askartelua. Miehen mielestä säilytyspenkki on tarpeellinen, kun vauva täytyy pukea sylissä. Minun mieleen olisi ennemmin liukuovikaappi, joka kätkisi sisäänsä kaikki lasten ulkovaatteet. Molempi parempi. Ainakin melkein. 
Tuulikaapin muoviset kenkätelineet on ikeaa ja jätin ne tarkoituksella eri tasolle, jotta yläpuolelle jää naulakkotilaa pienille takeille. Lasten kengät mahtuu näppärästi laatikoiden päälle. Seinähyllyt ja säilytyslaatikko ovat myös Ikeasta. Mustavalkoiset korit on Clas Ohlsonilta. 
Mun unelmien eteisessä olisi tuplasti enemmän säilytystilaa, tai ylipäätään tilaa. Ja suihkunurkka kurahousuille ja kengille. Oi, se olis ihanaa! 
Mikä on sun mielestä täydellisen eteisen edellytys? 

Kommentit (24)

 1. tunne tilat

  Meillä on tilava eteinen, mutta hienostipa senkin saa täytettyä. Nyt siellä näyttäisi olevan pari lumilautaa, pari kirppiskassia, yhdet monot ja tietysti se perussetti kenkiä =D

  • maru

   Niinhän se taitaa olla, että saman ongelman äärellä ollaan, vaikka tilaa olisi paljon – ei ole tarve siirrellä niitä mihinkään, kun mahtuu olemaan. 🙂 Ei taida tämä eteisongelma poistua tilan määrälläkään. 🙂

 2. Anonyymi

  Ihanat hyllyt! Mistä nuo on?

 3. Anonyymi

  Mikä pn tuo ihana laukku tuossa seinällä?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *