Blogit
Marulla

Kyllä meille aina pari uutta printtiä mahtuu!

Kaupallinen yhteistyö: Desenio
Pääsin valitsemaan printtejä Deseniolta ja eipä se ollutkaan kovin helppoa. Kivoja vaihtoehtoja oli meinaa useita. Tykkään siitä, että printtejä vaihtamalla kodin ilmettä pystyy muuttamaan tosi helposti. Näin talven tullen minulla tuntuu alkaneen hieman värittömämpi kausi, joten suurimmaksi osaksi valkkailin kotiimme mustavalkoisia julisteita. 
Miksi valitsin nämä? 
Vaikka englanninkieliset tekstiprintit on minun makuun aavistuksen liian kliseisiä, löytyy niistä toisinaan ihan asiaa. Jostain syystä tuo Change your thoughts sopi juuri tämän ajan henkeen. Maahanmuuttokeskustelut ynnämuutsellaiset.. You know. Jotta ei menisi kuitenkaan liian poliittiseksi tämä minun hömppäblogini, niin on kyseisen printin viesti ihan hyvä pitää mielessä ihan näin arjessakin. Kuten, että ei tämä pimeys ole niin paha-asia. Voi ihan hyvillä mielin viettää iltoja villasukkien ja suklaan äärellä. 
Keittiöön pääsi mustavalkoinen Y-chair – oikeastikin keittiöön pitäisi hommata uudet tuolit, sillä valkoiset pinnatuolit ovat lainassa äidiltä. Metsäaiheinen Foret viehätti kaikessa herkkyydessään. 
Kun ensimmäisen kerran törmäsin Desenionin printteihin, ihastuin kaupan ideasta koota valmiita kollaaseja, jotka ihmiset voivat halutessaan ostaa. Kannattaa käydä tutustumassa myös vinkkejä tauluseinällä sisustamiseen, sillä sieltä löytyy tipsejä tauluseinän tekoon taulujen kokojen yms. suhteen. Kyllä ne ruotsalaiset osaa tehdä tästä sisustamisesta niin helppoa!
Valitsin minä makuuhuoneeseen tuon vaaleanpunaisen kaunottaren kaveriksi jotain värillistäkin. Siitä kuitenkin lisää vähän myöhemmin..
Voikaa hyvin!
MaruKommentit (14)

 1. Jenica V

  Oi mitä printtejä! Sopii hyvin sisustukseen kun sisustukseen.
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  • maru

   No niinpä! Tosi kauniita. 🙂

 2. Teija

  Aikast ihana katseenvangitsija tuo vaaleenpunanen kaappi♥ Hieno kontrasti printtien kanssa! Ja hyvät printit myös, niitä onkin mukava ripotella sinne ja tänne!

  • maru

   Vaaleanpunainen kaappi on kyllä ehdottomasti kodin kuningatar. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *