Kurkistus parvekkeelle

Ai että, kyllä se vaan niin on että kevät on täällä – termisestä sellaisesta viis!

Alakerran parveke alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis ja aurinko lämmittää lasista koppia jo niin, että siellä on ihan mukava jo oleilla lyhythihaisessa. Kasveja tietenkään ei voi vielä ulos laittaa ja odotankin malttamattomana sitä päivää, kun pääsen täydentämään parvekkeen viherkasveilla. Kesäkukista en niin välitä, vaan aion viime kesän tavoin viedä ulos siellä viihtyviä viherkasveja ja yrttejä.

Laudoituksen teimme lehtikuusesta ja ylijäämälaudasta tein sinne pienen daybedin. Eilen saapui odotettu futonpatja ja tänään löytyi henkkamaukan alennuslaarista parvekkeelle sopiva matto. Värimaailma on maanläheinen – pellavaista beigeä, harmaata, vaaleaa puuta ja kontrastina mustaa. Viherkasvit tulevat olemaan tämän tilan väripilkut.

Esittelen teille parvekkeen laajemmin heti, kun saan kaikki pienet yksityiskohdat valmiiksi. Ajateltiin askarrella tilaan itse näppärä riippuhylly yrteille ja kasveille ja muitakin kiinnityshommia on. Tekisi myös mieli lisätä huonemaisuutta ja kiinnittää tilaan kauniisti laskeutuvat pellavaverhot. Katsotaan nyt, mutta hirvittävän nätit ne olisi!

Joko te olette ryhtyneet pihahommiin?

Kommentit (2)
  1. Sanna Inspired by love
    8.4.2018, 19:14

    Täällä on parvekkeella nautittu jo useammat kahvit, lasitettu parveke on jo näin kevään alun auringossa tosi lämmin! 🙂

    1. Siellä varmasti onkin jo OIKEASTI lämmin. 😀 Meilläkin ollaan jo nautiskeltu ensimmäisistä (vähän lämpimimmistä) säteistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *