Kuparinen valaisin

Nyt ollaankin sellaisessa tilassa, jota en ole täällä blogissa koskaan vielä esitellyt – eteisessä.
Eteinen pääsi vesivahingon myötä muutokseen ja sai ylleen uuden maalipinnan. Maalasimme eteisen takaseinän mustaksi, joka on saman suuntainen olohuoneen mustan seinän kanssa. Näyttää todella hyvältä, kun mustia seiniä tähyilee olkkarista.
Kuparivalaisin löytyi miehen mummolan ullakolta. Tietoa alkuperästä ei sen kummemmin ole, mutta ilmeisesti valaisin on suomalaista tuotantoa. Valkoiset johdot olivat ullakolla värjäytyneet kellertäviksi, joten spraymaalasin ne mustaksi. Tykkään valaisimesta kovasti ja nyt se pääsee kivasti esiin tuota mustaa seinää vasten. 
Meidän eteinen on ollut tässä suunnittelun alla, sillä se tuntuu tällä hetkellä kolkolta käytävältä. Olisi hyödyllistä ottaa tila jotenkin käyttöön ja tehdä siitä hieman viihtyisämpi. Ongelmaksi kuitenkin tulee ovien määrä, joten seinäpinta-alaa ei ole kauheasti käytettävissä. 
Mieheltä olen kuitenkin jo tilannut uuden kenkätelineen haluamaani ei ole löytynyt kaupoista ja hakusessa on käytävämatto. Molemmat tykästyimme niin kovasti Normann Copenhagenin Dropit -ripustimiin, joten niitä on saatava lisää. Mustana tietty! 
Hauskaa päivää! Minulla se tulee olemaan erityisen jännittävä. 😉 Siitä lisää myöhemmin.
Kommentit (22)
 1. Saga / Niittykulma
  21.1.2014, 06:28

  Vau, kuparilamppu näyttää hienolta, vaikka en itselle sitä kovin muodikasta materiaalia ole vielä laittanut. Mullakin on mun isovanhempien kupariesineita ja lamppuja, mutta en vaan ole saanut niitä istumaan sisustukseen. Mutta toi näyttää hurjan hyvältä mustaa seinää vasten.

  1. No niin, rupeahan sinäkin siis asettelmaan niitä kupareita sitä mustaa seinääsi vasten. 🙂
   Tämä valaisin löytyi jo ennen muotivillitystä, joten voidaan sanoa, että oli aikaani edellä. 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  21.1.2014, 07:19

  Voi mikä löytö…aivan ihana valaisin ja nyt, kun on vielä kupari muotia…:)

  1. Tämä on kyllä ehdottomasti kotini suosikkivalaisin! Ja tuo muotijuttu on puhdasta sattumaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *