Kuormalavasohva terassille // DIY

Eka ajattelin, että maalaan nämä. Sitten päätin, että en jaksakaan. Katsotaan, josko sitten ensi vuonna. Vaalea puu toimii ihan kivana parina terassin toisella puolella sijaitsevan ”ruoko”maton kaveriksi. Tikkuja tästä tosin saattaa lähteä, joten lasten kanssa pitää olla vähän varovainen. Likaakin näyttäisi vielä kuvien perusteella olevan, mutta eipähän alkuperä jää epäselväksi.
Eka ajattelin, että pienennän nämä. Sitten päätin, että en jaksakaan. Ylimääräinen osa toimii ihan kivana tasona kukille ja kahvikupille. Laitoin päälle vanhan vieraspatjan ja taittelin päiväpeiton patjan alle. Pitäisi joku järkevämpi (säänkestävä) systeemi kehitellä, mutta oli kiire aurinkoon.
Vielä pari amppelia tuonne taakse, muutama tyyny lisää ja yksi nojatuoli sohvan kaveriksi, niin alkaa olla terassilla lokoisat oltavat – ja aurinkovarjo tietty vielä puuttu. Meidän terde on etelään päin, joten ei toivoakaan, että kesällä siellä voisi ilman varjoa oleilla. Etenkään koko perheen voimin. 
Helppo, laiskan miehen (tai naisen) terassisohva. Kaikki tarvikkeetkin löytyi kotoa, joten hintaa tälle tuli 0€. Kuormalavat roudasin pikkuveljen maatilalta. 
Kommentit (17)
 1. Jossu / Maailman Paras Paikka
  27.5.2015, 16:31

  Mä niin tahtoisin kuormalavasohvan, mutta ei ole terassia mihin sen laittaisi, tuohon valokatteen alle kun ei ruokapöydän kanssa mahdu 🙂 Ekaks täytyy siis rakentaa terassi!

  1. Pikku homma – se terassin rakentaminen meinaa. 😉 Hei, teette senkin kuormalavoista! 🙂

 2. Susanna Uusitalo
  27.5.2015, 16:53

  On se kiva ja moneen muuntuva tuo kuormalava. Eikä puhettakaan, että ihmiset olisivat lavaideoihinsa jo kyllästyneitä, terkuin Suska koivuladesignesta.

  1. Onhan tämä idea jo niin nähty, mutta täydellinen budjettiratkaisu ja aina persoonallinen. 🙂 Minusta kivannäköisiä ja kierrätysidikset on ihan mun juttu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *