Marulla
Marulla

Kun silmäni mä auki saan

Tänä aamuna haaveilin nukkuvani pitkään. Nyt kun olen ollut viikonlopun vauvan kanssa kahden, niin siihen olisi klo 05.00 maidon jälkeen ollut mahdollisuus. 

Mutta ei.

Vauva halusi rupatella. Tullut aamuvirkkuun äitiinsä. Ei auttanut kuin kammeta ylös, tehdä eteisen lattiamaalauksen viimeistely loppuun ja alkaa puuron keittoon. 
Baby on jo nukkunut ensimmäiset päiväunensa, ennen kello yhdeksää. Minä räpsäisin sillä välin muutaman valokuvan makuuhuoneesta, kun eihän minua enää nukuttanut. 
Eilen olin treffeillä blogisisko Kristiinan kanssa. Pyörähdimme vähän niinkuin vahingossa Kasarmipuiston kirpparille ja sieltä tein tuon huikean lamppulöydön kolmella eurolla. Johto pitää uusia, mutta muuten lamppu on täydellinen! Tulee makuuhuoneeseen tuon valkoisen kaveriksi – sängyn toiselle laidalle. Kristiinakin teki upean löydön, josta kertonee myöhemmin omassa blogissaan. Ja olipas meillä mukavaa! Ihan kun oltaisiin tunnettu aina. ♥ 
Tänään lähden Helsinkiin parin yön reissulle. Kannatti metsästää tarjousmatkoja ja halvin vaihtoehto oli veeärrällä meno KPO-HKI 20€ ja tiistaina aamulla paluu OnniBussilla 14€. Voi kuinka odotan sitä, että voin yksin istua junassa. Tarkoitus on huomenna pyörähtää asuntomessuilla ja siitä sujuvasti sitten pääkaupunkiseudun kirpparikierrokselle. Hyviä kirppisvinkkejä (HKI) otetaan vastaan!!
Ihaninta sunnuntaita! 

Kommentit (14)

 1. Noora / Villakoiria ja kissankarvaa

  Ehkäpä me törmätään sitten huomenna Vantaalla! Olen nimittäin tulossa vanhempieni kanssa käymään asuntomessuilla, tähtäämme sinne suunnilleen kahdeksi.

  • maru

   Taidettiin ehtiä livahtaa asuntomessuilta pois ennen kuin te ehditte paikalle. Meillä oli melko hätäinen kierros. 🙂

 2. Tarja / Tarjas Snowland

  Ihanat kuvat – tuo ruutuseinä on mahti! Ja muutkin kamat.
  Terkkuja ja iloa,

  Tarja

  • maru

   Voi kiitos Tarja! Ruutuseinä oli kyllä nappivalinta! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *