Kun silmäni mä auki saan

Tänä aamuna haaveilin nukkuvani pitkään. Nyt kun olen ollut viikonlopun vauvan kanssa kahden, niin siihen olisi klo 05.00 maidon jälkeen ollut mahdollisuus. 

Mutta ei.

Vauva halusi rupatella. Tullut aamuvirkkuun äitiinsä. Ei auttanut kuin kammeta ylös, tehdä eteisen lattiamaalauksen viimeistely loppuun ja alkaa puuron keittoon. 
Baby on jo nukkunut ensimmäiset päiväunensa, ennen kello yhdeksää. Minä räpsäisin sillä välin muutaman valokuvan makuuhuoneesta, kun eihän minua enää nukuttanut. 
Eilen olin treffeillä blogisisko Kristiinan kanssa. Pyörähdimme vähän niinkuin vahingossa Kasarmipuiston kirpparille ja sieltä tein tuon huikean lamppulöydön kolmella eurolla. Johto pitää uusia, mutta muuten lamppu on täydellinen! Tulee makuuhuoneeseen tuon valkoisen kaveriksi – sängyn toiselle laidalle. Kristiinakin teki upean löydön, josta kertonee myöhemmin omassa blogissaan. Ja olipas meillä mukavaa! Ihan kun oltaisiin tunnettu aina. ♥ 
Tänään lähden Helsinkiin parin yön reissulle. Kannatti metsästää tarjousmatkoja ja halvin vaihtoehto oli veeärrällä meno KPO-HKI 20€ ja tiistaina aamulla paluu OnniBussilla 14€. Voi kuinka odotan sitä, että voin yksin istua junassa. Tarkoitus on huomenna pyörähtää asuntomessuilla ja siitä sujuvasti sitten pääkaupunkiseudun kirpparikierrokselle. Hyviä kirppisvinkkejä (HKI) otetaan vastaan!!

Ihaninta sunnuntaita! 

Kommentit (14)
 1. Korukopan Eija
  19.7.2015, 06:49

  Vauvojen elämä vaan on niin..hmm aikaista!! Mukavaa reissua! 🙂

  1. Aikaista tosiaan – puuh! Onneksi olen itsekin aamuvirkku. Jos kuitenkin edes seitsemään.. 🙂

 2. Mikä tuo ihana tapetti on makuhuoneessa? 🙂 Ja tervetuloa Helsinkiin!
  Anna

  1. Oih, Helsinki oli jälleen kerran ihana!

   Tapetti on Elloksen tapetti ja malli nimeltään Karen. Tykkään kyllä kans hurjasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *