Kukkivien omenapuiden alla // IKEA kattaus

Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Kesän ensimmäisinä lämpiminä päivinä katan pöydän puutarhaan, kukkivien omenapuiden alle. Kutsun koolle sisarukset perheineen ja pihan täyttää aikuisten iloinen puheensorina sekä lasten nauru. Kohotamme maljan auringolle ja ilmassa lupaus kaikkien aikojen kesästä. 


Pääsin toteuttamaan jo toistamiseen kattauskilpailua Kuopion IKEA tavarataloon ja tällä kertaa viitekehyksenä on juhlakattaus kesän juhliin. Kesä ja juhlat kuuluvat ehdottomasti yhteen ja päätin luoda alkukesän juhliin raikkaan sekä vehreän, rennon kattauksen perheen puutarhajuhliin. Täytyy sanoa, että kevään 2017 IKEA astiavalikoimissa on erityisen herkullinen valikoima, joten oli ilo päästä tekemään kattauskilpailua juuri nyt!
Kattauskilpailu järjestetään IKEA tavarataloissa 20.4.-6.6.2017 välisenä aikana. Mukana on viisi tavarataloa ja kussakin tavaratalossa kattauksen tekee yksi alueen bloggaaja ja kaksi IKEA sisustussuunnittelijaa. Asiakkaat voivat äänestää mieluista kattausta ja samalla osallistua IKEA lahjakorttien arvontaan. 

Pöydäksi valitsin ANVÄNDBAR -ruokapöydän, jonka keskikannen saa avattua kukille tai vaikka ruokailuvälineille. Arkikäytössä pöydän sisään saa piilotettua näppärästi vaikka kodin elektroniikkaa. 
Kevään 2017 IKEA astioissa on tarjolla herkullisia värejä, joita halusin ehdottomasti hyödyntää kattauksessa. Yhdistely on helppoa, kun sävymaailma pysyy keskenään samana. FÄRGRIK -lautaset ja kulhot turkooseissa ja vaaleanvihreissä sävyissä yhdistettynä moderniin ja leikkimieliseen BEHAGA -kulhoon luovat keskenään herkullisen kokonaisuuden. 
INSTAGANDE -sarjan hurmaavat juoma-/viinilasit kilpailevat väreillään omenapuiden kukkien kanssa. FEJKA -tekokasvien laajalla valikoimalla saan taatusti luotua keidasmaista tunnelmaa. Lopuksi kattaus viimeistellään tekstiileillä ja tietenkin kaikella muulla ihanalla!
Muiden tavaratalojen kattaukset ovat seuraavien taitavien bloggaajien käsialaa. Vantaa / Beauty Of Life, Raisio / Pihkala, Tampere / Voikukkapelto, Espoo / Muotoseikka. Innolla jään odottelemaan, että millaisia kattauksia nämä taiturit tavarataloihin loitsivat! 
Lupaan tulla esittelemään teille lopullisen kattauksen vielä tällä viikolla ja kannattaa ehdottomasti suunnistaa IKEA tavarataloissa ruokailutila -osastolle 20.4.-6.6. välisenä aikana ja käydä antamassa ääni omalle suosikille. Pysykää siis kuulolla! 
Kommentit (4)
  1. Kivoja nämä kattauskilpailut, mutta olisi kiva myös aina tietää kuka teistä kolmesta sen voittaa! Aiemmasta kattauskilpailusta en ole muistaakseni kuullut voititko sinä vai Ikean tiimi. Hyvää illan jatkoa!

    1. Taisin mainita lopputuloksen jonkun postauksen yhteydessä – itsekin sain tietää siitä pitkän ajan päästä kilpailun päättymisestä. Me kun emme voittamisesta tai häviämisestä saa mitään muuta kuin mainetta ja kunniaa, joten itseltäkin unohtui asia tiedustella. 😀 Voitto meni viimeksi Ikean väelle. 🙂

  2. Täytyykin piipahtaa IKEAssa katsomassa kattauksia. Ja, odotan mielenkiinnolla valmiita kattauksiasi!

    1. Ehdottomasti kannattaa poiketa! Tällä viikolla pääsette kurkistamaan täällä blogin puolella, että mitä sain lopulta aikaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *