Kuka Nuapurissa hääräilee?

Hervottoman hauska Meena Hjem kjaere hem -blogista heitti haasteen ja ajattelin, että tässäpä sopiva sauma kertoa jotain itsestäni. Sori Meena, en mä osannut tehdä tähän sitä ae-yhdistelmää oikein. 🙂 Enpä nimittäin ole vielä kauheasta valottanut teille sitä, että kuka täällä blogin takana hääräilee. 

Haasteen säännöt tulevat tässä:
1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksi.
4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä.
5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan. 

1. Kerro pari asiaa itsestäsi 

Täällä kirjoittaa äiti ja vaimo. Molemmissa hommissa melko tuore sellainen. Ihan hyvin olen pärjännyt, ehkä kuitenkin paremmin äitinä kuin vaimona. Yritin etsiä tuoretta kuvaa itsestäni ilman vauvaa, mutta julkaisukelpoista sellaista ei löytynyt. Tässä nyt sitten minä, vauva ja silmäpussit. Alimpana kuva ajalta, jolloin silmäpusseja ja vauvaa ei vielä ollut. Eikun olipas, mun mahassa. 
Olen töissä nuorisokodissa, tai virallisemmin lastensuojeluyksikössä. Tykkään työstäni, mutta tämä blogin kirjoittaminen on ihanan pinnallista vastapainoa kaikelle sille, mitä työssäni kohtaan. Aloitin tosin tämän kirjoittamisen äitiyslomalla ja olen todennut sen myös erinomaiseksi kotiäidin arjen piristykseksi. Minun omaksi jutuksi, jota se varmasti kaikille bloggareille on.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin

Mikä on suosikkiesineesi sisustuksessasi?
Se kyllä vaihtelee niin usein. Jonain päivänä se voi olla uusi kuppi ja toisena kirpparilta löytynyt vanha jakkara.

Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi?
Meillä on kotona niitä asioita joista tykkäämme. Niin ja kyllä, kysyn yleensä aina mielipiteen myös mieheltäni. Luojan kiitos meillä on melko samanlainen maku! Mitenköhän minä kiteyttäisin tämän. Retrosti moderni, lämmin ja kodikas?

Miten rentoudut parhaiten?
Muutamat tutut ovat ihmetelleet, että miten jaksan puuhailla kotona niin paljon, vaikka minulla on myös vauva hoidettavana? Tilannehan on se, että nautin näistä puuhasteluistani todella paljon. Meillä sattuu olemaan myös todella tyytyväinen lapsi, joka usein keikkuu toisella käsivarrella, kun pensseli heiluu toisessa. Muutaman kerran viikossa häviän myös jumppasalille ja mikäpä paremmin veisi aivot narikkaan, kuin hien karvas katku!

Kenen antaisit sisustaa kodissanne olevan tyhjän huoneen lattiasta kattoon, JOS et saisi sitä itse tehdä?
Marko Paananen! Mutta jos pitää lähipiiristä valita, niin ehdottomasti ystäväni Maarit, jolla on melko samanlainen maku kuin minulla. <3


Oletko jouluihminen? Miten joulu näkyy kotisi sisustuksessa?
Voi kyllä! Jouluverhot on jo hankittu. Kuusi tosin jää pieneksi pöytäkuuseksi, sillä baby tuskin jättäisi isompaa yksilöä rauhaan.


Lempiohjelmasi telkkarista?
Kuppilat kuntoon Jyrki Sukula! Vain elämää, Grand desings, Suomen kaunein koti, Arvostele mun illallinen ja lukuisat variaatiot kyseisestä ohjelmasta. Olisin kylläkin halunnut vastata tähän jotain ihan muuta, mutta tosi teeveetä meillä aika pitkälti katsotaan.

Mikä on suurinta herkkuasi?
Suurin herkkuni on muun muassa kotitekoiset hampparit! Naminami. Tykkään hyvästä ruoasta ja teen sitä paljon itse. Perjantaisin pitää olla myös PepsiMaxia ja chipsters-sipsejä. Ne nautitaan tietty Vain elämäällä höystettynä. 
Jaan haasteen eteenpäin samoilla kysymyksillä kaikille niille, jotka eivät ole täällä blogimaailmassa itseään vielä esitelleet. 🙂
Kivaa, kun olen saanut uusia lukijoita. Lämmittää mieltä. <3
Kommentit (8)
 1. Marjut / Vanha matkalaukku
  14.11.2013, 14:11

  Voe ei. Nyt alkoi tekemään mieli niitä kotitekoisia hamppareita ;D Mä voisin melkein tän haasteen napata ja tehä ku en oo vielä yhtäkään haastetta suorittanut blogissani.. 🙂

  1. Ne on kyllä herkkua! Hyvä, että nappaat haasteen. 🙂

 2. Siis ei oo totta, just oli heittämässä sinulle vastaavanlaista haastetta!
  No tuolla minun blogissa haaste odottelee, jos haluat vielä vastailla 😉
  handmadebykati.blogspot.fi

  1. Hahah, hauska sattuma! Voi tosin olla, että pidän pienen tauon haasteiden suhteen. Kiitos kuitenkin haasteesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *