Kuka kenenkin sängyssä

Eräänä aamuna heräsin vauvan kanssa parivuotiaan sängystä. Parivuotias taasen oli kömpinyt isänsä viereen. Ei hajuakaan, että mitä yön aikana oli tapahtunut ja kuinka monta kertaa olin ketäkin hoitanut. Mies oli tietenkin nukkunut yönsä kuin tukki.
Vauva on nyt 3kk ja siirtyi reilu viikko sitten nukkumaan omaan huoneeseensa. Meidän yöt ovat rauhoittuneet siirron myötä huomattavasti – esikoinenkin lopetti yölliset retket meidän huoneeseen ja vauva on ollut muutokseen varsin tyytyväinen. Vanhemmista puhumattakaan. 
Veen huoneessa on edelleen pieni remonttiprojekti kesken. Yhdestä seinästä pitäisi irroittaa vaalea tapetti ja tilalle pistää maalia. Vee sai kummitädiltään lahjaksi Ferm Livingin ihanan seinävalaisimen ja tarkoitus olisi kiinnittää valaisin juuri tälle maalipintaa odottavalle seinälle. Jospa sitten alkaisi tämäkin huone olemaan valmiina..

Kivaa uutta viikkoa!

P.S. Tänään menen ostamaan kameraan sen jalustan. Oma ärsytyskynnys suttuisiin kuviin on nyt niin korkea, että nyt pitää tehdä asialle jotain!

Kommentit (16)
 1. Saga / Niittykulma
  30.3.2015, 06:15

  Siellä näyttää niin kivan pirteältä. Niin tuttua nuo yölliset vaellukset, mutta viime kuukausien aikana ne on meillä jääneet, onneksi. Hyvät yöunet on niin tärkeä asia.

  1. Kiitos Saga! 🙂 Voih, odotan sitä päivää, kun saan nukkua kokonaisen yön ilman yhtään herätystä. <3

 2. S - Beauty of Life
  30.3.2015, 06:19

  Hah, me just viikonloppuna puhuttiin öistä ja mitähän silloin tapahtuu! Tekisi josku mieli videoida yö ja katsoa kuinka paljon liikehdintää/puhetta/yms tapahtuu :))!

  1. Totta! Pitäisi hommata kamera liiketunnistimella. Siinä olisi kyllä humoristista katsottavaa seuraavalle päivälle. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *