Marulla
Marulla

Kotimme (tulevat) Ikeat

1. Sillerup -matto 99€
2. Svarttall -kangas 19,99€
3. Svarttall -tyynynpäällinen 6,99€
4. Svarttall -tyynynpäällinen 6,99€
5. PS-tarjotin 10€

Blogimaailmassa on kiertänyt haaste, jossa esitellään oman kodin ikeoita. Minulle tämä haaste ei ole kiertänyt ja siitä suivaantuneena en esittele teille nykyisiä, vaan tulevia ikealaisia. (Hei, ei oikeasti harmita.)
Käväisin Ikean sivuilla kurkistaakseni, että millaisia kesäkalusteita olisi tarjolla. Meidän terde on meinaa ihan vaiheessa ja sinne pitäisi hankkia käytännössä kaikki, mitä nyt terassilla tarvitsee. Tämän päivityksen pitikin pitää sisällään tulevia terassihankintoja, mutta kuinkas siinä sitten kävikään..
Ikean sivuilta pompsahti monta kivaa ja uutta juttua, joihin en ole ennen törmännyt. Ja ne kaikki liittyvät tietysti aivan johonkin muuhun, kuin terassiin.
Mitäs tuumaatte, onko kivoja?

Kommentit (22)

 1. Kristiina / Deko 133 -blogi

  Kauniita poimintoja! <3 Kuule ryökäle, kiitos vaan juttuvinkkauksesta! Tanja ja Johanna kävivät meillä tänään, ja minä olen viimeiset päivät ihan intopinkeänä valmistellut kotia jutuntekoa varten (blogimaailma on jäänyt ihan paitsioon). Mahottoman mukavia ja osaavia naisia, teille tulee huomenna varmasti kiva päivä! 🙂 Jännätään yhdessä, mistä opuksesta sitten itsemme löydetään. 😉

  • maru

   Kiitti!

   Tanja ja Johanna tosiaan kävivät meillä tänään aamupäivällä – kivoja tyyppejä tosiaan! 🙂 Niin ja ollos hyvä vaan – savolaiset pitää yhtä. 😉 Minua harmittaa tosi paljon, että en juurikaan ehtinyt valmistautua toimittajien vierailuun. Kukaan muu tuskin huomaa mitään eroa, kuin minä itse. Meidän koti tulee tosiaan Unelmien Talo & Koti lehteen. Tod. näk. vasta ensi keväänä julkaistaan. Jäännää ja kivaa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *