Koti-ilta jota ei meinannut millään tulla / 1000€ lahjakortin arvonta

Kaupallinen yhteistyö: A-lehdet Oy

Seisoin bussiaseman räntäsateessa pitkän viikon päätteeksi ja edellisenä iltana olin palannut kotiin kahden päivän koulutusmatkalta vasta alkuyöstä. Lapsi sairaana ja itsellä huono omatunto, että tämäkin työpäivä vähän venähti suunnitellusta.

Oma bussi ei tullut. Hyppäsin sellaiseen, joka ei veisi ihan kotiin saakka. Tovin istuttuani totesin, että olisi ehkä sittenkin pitänyt odottaa seuraava tuttu yhteys, sillä bussi kaarteli ties missä pimeillä kujilla ja kaduilla. Soitin kotiin ja annoin epämääräisen oletuksen sijainnista. Lopulta löydettiin toisemme ja totesin, että ei IKINÄ pitäisi vaihtaa bussiyhteyttä. Tiedättekö sen efektin, että jos seisoo kassajonossa ja luulee selviävänsä nopeammin jos vaihtaa lyhyempään. SE EI IKINÄ OLE NOPEAMPI!

Kotiin päästyäni lapset ja mies jäivät tekemään lumitöitä. Minä olin pitkästä aikaa kotona, elvytin kasvit henkiin ja leivoin pitsan uuniin. Ilahduin, että mies oli lapsen sairastaessa pessyt pyykkiä ja siivoillut muutenkin. Semmoisia ne koti-illat on. Puuhastellaan pakolliset ja päivän päätteksi pötkähdetään porukalla sohvalle.

Kaikki on taas annettu.

Huomenna lauantaina vietetään jälleen täällä Meillä Kotonassa Suomen suurinta koti-iltaa, johon sinäkin voit osallistua lataamalla kuvan instagramiin ja samalla osallistut 1000€ Finnish Design Shop lahjakortin arvontaan!

Suomen suurin koti-ilta 2019 – näin osallistut sisustuslahjakortin arvontaan

  1. Vietä juuri sellainen koti-ilta kuin itse haluat.
  2. Julkaise koti-illastasi kuva tai tarina Instagramissa 26.10.–10.11.2019. Liitä mukaan hashtag #suomensuurinkotiilta ja merkitse @meillakotona_fi. Huomioi, että Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä julkaisusi.
  3. Nautiskele koti-illoista! Arvomme voittajan viimeistään 15.11.2019. Otamme voittajaan yhteyttä Instagram Direct -viestillä.

Tsemppiä arvontaan ja mitä ihaninta iltaa kotona!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *