Koti ennen ja jälkeen

Olin jo pitkään miettinyt, että poistaisin suuren osan vanhoja blogipostauksia. Toisessa vaakakupissa keikkui ajatus blogin päiväkirjamaisuudesta ja siitä, että vanhat projektit kulkevat matkassa mukavana muistona. Eilen sen sitten kuitenkin tein. Armotta painelin deleteä tuntematta sääliä vanhoja blogitekstejä kohtaan. Kuvat olivat niin kauheita, että en yksinkertaisesti voinut enää elää asian kanssa. Yksi asia jäi vanhoja blogitekstejä selaillessa mietityttämään. Vanhat tekstit olivat saaneet paljon enemmän kommentteja kuin nämä nykyiset, vaikka lukijamäärä on vuosien mittaa vähintäänkin kolminkertaistunut. Mistäköhän johtuu? 
Karsimisvimmassa poistin tunnisteita ja yritin saada jonkinlaisen järjen tuohon tunnistepalkkiin, jotta navigointi olisi teille lukijoille entistä helpompaa. Karsimisen tuloksena halusin tehdä tähän väliin postauksen, johon kokoan kotimme muutokset ja täten säilyttäisin myös itselläni muiston kotimme muutoksista. Tästä listasta puuttuu vielä vierashuone, wc ja sauna jotka nekin on kolmen vuoden aikana uusittu. Vierashuone itseasiassa kahteen kertaan ja on edelleen hieman kesken. Toivottavasti pääsen esittelemään sen teille pian!
Pienenä vinkkinä vielä, StyleRoomista löytyy ennen ja jälkeen tunnisteen alta melkein 500 kuvaa! Kannattaa siis käydä katsomassa, että mitä kaikkea mahtavaa muut ovat remonteillaan saaneet aikaa. 

Ja hei, kiitos muuten ihan kauheasti edellisen postaukseen tulleista vertaistukikommenteista! Kyllä muuten nauratti niitä lukiessa. Naurattaa vähän vieläkin. Kiitos, olette te vaan niin ihania!
Kommentit (42)
  1. Silja Maaria
    28.2.2016, 06:06

    Oi mitä muutoksia! 🙂 Voi että, nyt tuli heti himo lukea ne kaikki poistetut postaukset. Itse en oo raaskinut poistaa yhtään, vaikka häpeän puna joskus poskilla viivähtääkin. 😉 Ymmärrän toki tekosi. Iloista kevättä kauniissa kodissanne! <3

    1. 😀 Jätin minä sitten jotain muistoja. Kehittyminen on aina hyvästä ja mitä sitä vanhoja aikoja häpeilemään. Tuli sellainen olo, että pitää karsia kevään tullen myös blogista pölyt pois! Hyvä fiilis tuli! 🙂 Ja kiitos! <3

  2. Samaa olen pohtinut täälläkin, mutta toistaiseksi homma on jäänyt tekemättä. Kai se kehittyminenkin on hyvästä? �� Mut hurjan hienoja muutoksia teillä on tehty siellä!

    1. Kehittyminen tosiaa on ihana nähdä ja muistoja jätin – kaikkea en raaskinut poistaa. Se olis kyllä bloggaamisen loppu, jos huomaisi jämähtäneensä. Niin tyylillisesti kuin taidollisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *