Kolme hyvää asiaa

Olen sairastanut pitkään. Eilen alkoi neljäs viikko kipeänä ja täytyy myöntää, että kyllä muuten jurppii. Joulun jälkeen oli tarkoitus käyttää aikaa liikkumiseen, aloittaa pitkästä aikaa salijäsenyys ja tervellisempi elämä. Ajatukset on pitänyt kääntää toisin ja käyttää aika lepoon. Aktiiviselle ihmiselle se on ollut yllättävän vaikeaa ja koska energiaa ei ole päässyt purkamaan, on se useimmiten näkynyt sitten täällä kotona ei niin positiivisissa merkeissä.

Pihkala blogin Maija heittikin juuri sopivasti haasteella (joita ei ole aikoihin ollut) ja päätin sairastelun lomassa tarttua siihen. Haasteen tarkoitus on listata kolme hyvää asiaa elämästä – mukavaa vastapainoa kirjoitella tänne muustakin kuin sisustuksesta. Toivottavasi se kiinnostaa teitäkin!

Kolme hyvää asiaa päivässäni:

Viikonloppuisin heräämme miehen kanssa vuorotellen. Tänään oli minun vuoro nukkua ja heräsin poikien iloiseen herätykseen puoli yhdeksän jälkeen. Meidän kuopus myös valvottaa jonkin verran öisin ja minä olen yleensä se, joka hoitelee yölliset touhuilut. Eilen illalla kuitenkin ilmoitin vain nukkuvani, valitsin sängyn kauimmaiseen laidan nukkumapaikakseni ja nukuin KOKO YÖN heräämättä. Ihanaa.

Mies oli valmistanut ihanan aamiaisen pekoneineen. Lapset toivovat aina viikonloppuaamuisin brunssia, kiireetöntä aamiaista ja valmiiksi viipaloituja kurkkuja.

Sairastamisen johdosta mies lähti lasten kanssa ulkoilemaan. Jäin kotiin rauhassa lahittelemaan pyykkiä, kirjoittamaan blogiin ja viimeistelemään pari työasiaa. Täydellistä on myös se, että hän oli edelliskerran kukkakaupassa kuunnellut tarkkaavaisesti ja eilen kiikutti sairaan vaimon iloksi täydellisen kimpun. Arvostan kyllä valtavasti, että saan jakaa arjen juuri hänen kanssaan.

Kolme hyvää asiaa minussa:

Olen iloinen ja elämänmyönteinen. En useimmiten murehdin turhista ja epäolennaisuuksista. Pitkävihaisuus ei sovi minulle ja olen sitä mieltä, että kaikki asiat on selvitettävissä puhumalla.

Olen toiminnan nainen. Tuumailen vähemmän kuin teen. Myönnän, että toisinaan olisi hyvä käyttää aikaa myös harkintaan, mutta liika miettiminen saattaa johtaa siihen, että liian moni asia jää tekemättä ja kokematta.

Olen hyvä äiti ja taatusti maailman paras omille pojilleni. Tällä saralla taatusti jokainen kokee, että voisi olla vielä parempi. Riittämättömyyden tunteita on meistä jokaisella, mutta siihen on turha jäädä vellomaan.

 

Kolme hyvää asiaa elämässäni:

Minulla on vain kourallinen hyviä ystäviä. He ovat sitäkin tärkeämpiä ja erityisen rakkaita. Myös kaikenlaiset tuttavat ja kaverit tuovat elämään ihanaa lisää ja yksittäiset kohtaamiset ovat arjessa äärimmäisen merkityksekkäitä. Olen onnekas, jos päivän aikana joku sattuu vilpittömin mielin ja aidosti kiinnostuen kysymään, että mitä sinulle kuuluu tänään?

Perhe on minulla kaikki kaikessa. Omat sisarukset ja heidän lapset ovat minulle hirvittävän tärkeitä. Omassa lapsuudenkodissa minulla on aina tunne, että tänne kuulun. Viihdyn juuri lapsuudenkodin kaltaisessa huvikumpumaisessa tunnelmassa, jossa jokainen puuhailee vähän omiaan, puhuu omia asioitaan ja sivulauseessa kommentoi jotain ihan muuta. Tietenkin omat lapset ja mies kuuluvat listauksen ehdottomaan kärkeen.

Jos en olisi juuri nyt sairaana, niin sanoisin kolmanneksi terveyden. Erikoista flunssatautia lukuunottamatta kroppa toimii ja näin sairaana sitä osaa arvostaa entistä enemmän.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

Olen kiitollinen siitä, että vuosi yrittäjänä näyttää valoisalta. Olen kiitollinen jokaisesta työmahdollisuudesta ja kiinnostavista toimeksiannoista. Minulla on ihania asiakkaita ja yhteistyökumppaneita!

Odotan valtavasti sitä, että pääsen taas liikkumaan. Tavoitteena on löytää hyvä olo niin henkisellä tasoilla kuin myös fyysisesti. Tuntea olonsa vahvaksi ja tasapainoiseksi naiseksi!

Varasimme kesäkuulle matkan Kreetalle. Lasten ensimmäinen ulkomaanmatka ja he ovat jo pakanneet uimahousut matkakassiin. Pienen muruset kartuttavat myös omaa matkakassaansa keräämällä kolikoita säästöpossuun. Ihana seurata heidän matkan odotusta ja sitä, että kuinka tärkeäksi he kokevat odotetun loman.

Kolme hyvää asiaa blogissani:

Te lukijat olette bloggauksen suola. Olen onnekas, kun siellä ruudun takana on niin fiksua porukkaa. Ilahdun jokaisesta kommentista ja keskustelusta, jota käytte niin täällä blogin kommenttikentässä, instagramissa ja facebookissa. Kiitos.

Nautin valokuvaamisesta ja siitä, että koen kehittyväni siinä jatkuvasti. Kirjoittaminen on ollut minulle aina vaikeampaa ja sanojen etsiminen kuviin on toisinaan melko työlästä. Nautin oppimisesta ja siitä, että bloggaamisessa kehityksen näkee itse melko selvästi. Haasteita täytyy olla ja niistä saan sopivasti voimaa tehdä tätä edelleen.

Blogikollegat ovat tärkeitä ja onnekseni olen saanut sitä kautta myös useamman ystävän. Bloggaaminen on maailma, jota on vaikea selittää ulkopuoliselle ja olen onnekas, että saan jakaa tätä osaa elämästäni kasvotusten blogikollegoiden kanssa.

 

Haluan haastaa kolme ihanaa tyyppiä ja inspiroivaa bloggaajaa:

No Home Without You

Esmeralda´s Design

Oblik

 

Mikä tekee sinun päivästäsi hyvän juuri tänään? Ja hei, muistakaa äänestää!

-Maru

 

Kommentit (2)
  1. Rakkaudella Henna
    28.1.2018, 13:38

    Rupesin lukemaan, että miten on melko tutun kuuloinen haaste, kunnes tajusin, että itse laitoin tämmöisen liikkeelle! Olipa hauska lukea se täältä myös !

    https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/kolme-hyvaa-asiaa-haaste/

    1. No hei, onpas hauskaa! Näin nämä kiertää mutkan kautta takaisin alkuun. Ihanan haasteen olet laittanut liikkeelle! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *