Kohti uusia alkuja / koti myytävänä

Kaksi vuotta sitten kasasimme kamppeet Kuopiossa ja muutimme Jyväskylään.

Koti on ollut tosi kiva ja palvellut meitä parin vuoden ajan erinomaisesti. Alusta asti meillä oli kuitenkin ajatus, että katselemme tässä kaksi vuotta, että mihin haluamme täällä ”uudessa” kaupungissa asettua ja miten elämä ylipäätään alkaa rullailemaan. Kaksi vuotta meni hujauksessa ja nyt on taas uuden aika.

Elämä on ollut ihanan helppoa tässä luhtitalossa, mutta oman pihan kaipuu on ollut suuri. Lisäksi pojat kasvavat vauhdilla ja tuntuu, että emme enää mahdu näihin nykyisiin neliöihin. Varsinaisesti ei neliöiden määräkään ole se kriittisin, vaan se, että ne eivät enää vastaa meidän perheen tarpeita – hukkatilaa on toisaalla, kun me tarvitsisimme sitä enemmän tässä.

Harrastustavaroiden määrä alkaa olla melkoinen ja pojat kaipaavat kovasti ikiomia huoneita. Selvää on kuitenkin se, että tulen kaipaamaan tämän kodin sijaintia. Sitä että kesäyönä on ollut ihana pyöräillä rantaraittia kotiin ja fiilistellä Jyväsjärven takaa nousevaa aurinkoa. Vaikka talo on rakennettu 2000 -luvun puolella, on siinä jotain erityistä ja moni asia täydellisesti kohdillaan. Kuten vaikkapa alakerran avara ja valoisa olohuone-/keittiö yhdistelmä, johon itse ihastuin heti. Postaus jatkuu mainoksen jälkeen..

Mutta nyt on jälleen aika luopua ja toivottavasti pääsemme pian kohti uusia alkuja!

Kotimme myynti-ilmoituksen löydät täältä.

Myynti-ilmoituksen ja postauksen kuvat: Miia Juntunen. Stailaus: Saara Ilmarinen / Bo LKV Jyväskylä

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *