Marulla
Marulla

Kohti arkea

Niin se vain kesä kääntyy pikkuhiljaa kohti elokuuta ja arkea.

Tuntuu ihanalta aloittaa normaali rytmi pitkän ja helteisen kesän jälkeen, vaikkakin ruuhkavuosissa aikaa on arjessa liian vähän melkolailla kaikelle. Tuttu tunne?

Elokuu on oma lempparikuukausi, jolloin pääsemme juhlimaan miehen kanssa hääpäivää kuin myös molempien syntymäpäiviä. Elokuu on aina uuden alku ja viilenevät aamut tuntuu nenässä joka vuosi yhtä raikkaalta.

Viikonloppu hujahti huushollatessa ja on ollut ihanaa sisustaa ja suunnitella kodin kuvioita kuntoon. Voitin ilokseni facebookin arvonnasta yllä olevan Heidi Valkolan karhu -maton, josta on tullut lasten lempparipaikka.

Heidi Valkola on ollut pitkään yksi omista lemppareista, joten arvontavoitto tuntui erityisen ihanalta. Suosittelen tutustumaan!

Vaihdettiin söderhamniin valkoiset päälliset alle viikko sitten ja ne ovat jo nyt likaiset.

Onneksi nämä voi hurauttaa puhtaaksi omassa pesukoneessa, mutta optimistisena ihmisenä ajattelin, että ne olisivat kestäneet puhtaana edes viikon.

Jostain syystä olen kaivannut viimeaikoina ympärilleni valkoista ja epäilen että se johtuu työstä. Olen saanut työskennellä melko värikylläisten kohteiden parissa, joten omassa kodissa on alkanut entistä enemmän tuntua siltä, että haluan karsia värejä ja selkeyttää tunnelmaa.

Syksyn koittaessa tosin tiedän, että silloin sitä alkaa jälleen himoitsemaan murrettuja sävyjä: okrankeltaista ja vihreää. Valkoiseen sohvaan on helppo sitten heittää joukkoon värikylläsyyttä.

Mukavaa uutta viikkoa ja tsemppiä meille arjen alottaneille!

-Maru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *