Kotimme parhaat kirppislöydöt

Meillä on sisustusbloggaajien kesken ihana tapa haastaa toisia kuukausittain tietyn aiheen tiimoilta ja vaikka viime kuussa onnistuin missaamaan haasteen oman organisaatiokyvyttömyyden vuoksi, niin tässä kuussa päätin tehdä toisin.

Helmikuussa aiheen heitti ilmoille ihana Kaisa No Home Without You -blogista. Kaisan blogi on yksi ensimmäisiä blogilöytöjäni ja tykkään hurjasti tämän naisen tyylistä. Näyttäisi nimittäin olevan niin, että jaan Kaisan kanssa ihastuksen pastelliseen sävymaailmaan ja pyöreän pehmeisiin muotoihin. Tässä hiljattain Kaisa suunnitteli yritykselleni uuden logon. Love it!

Nyt kuitenkin siihen aiheeseen, joka on tässä kuussa varsin kiinnostava. Pääsette nimittäin kurkkaamaan parhaisiin kierrätys-/kirppislöytöihin ja luonnollisesti esittelen tässä postauksessa oman kodin suosikit.

Ruokailuryhmä

Keittiön ruokailuryhmä valaisimineen on täysin kierrätys-/kirppislöydöistä kokoon kasattu perheen komentokeskus. Kaksi Muuton Visu -tuolia olen yksitellen hankkinut facebook kirppisten kautta. Toisen Helsigistä ja toisen Turusta. Valkoiset pinnatuolit ovat äidin vanhat ja yritän kerätä niidenkin tilalle Visut käytettynä. Toisinaan arvokkaampien sisustusjuttujen hankkiminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

Keittiön ruokapöydän päällä oleva valaisin on löytö miehen mummilan ullakolta ja Artekin pyöreän pöydän ostin ystävältä neljälläkympillä. Pöydän kansi on hieman kärsinyt, mutta tykkään älyttömästi sen käytettävyydestä. Koskaan ei ole tarvinnut pelätä sen kaatumista ja laminaattipintaa on hirvittävän helppo puhdistaa.

Teak senkki

Senkkiä metsästin aikoinaan nettikirppareilta pitkään. Viimein bongasin suttuisen kuvan ja myynti-ilmoituksen, jossa senkki lähtisi uuteen kotiin parillakympillä. Luotin suttuiseen kuvaan ja omaan intuitioon senkkikaunottaresta. Löytö osoittautui loistavaksi ja senkki on ollut meillä niin tv-tasona kuin myös tällaisena sivutasona.

Viimeikoina olen tosin miettinut sen myymistä, mutta luulen että lattian maalaus tekee senkkivanhuksen ilmeeseen paljon. Kellastunutta puuta on nyt yksinkertaisesti tässä taloudessa liikaa.

Lasten kerrossänky

Nuhjaantuneen kerrossängyn ostin niin ikään parillakympillä ja kunnostin sen nykyiseen pirteään ilmeeseensä noin vuosi sitten. Tästä linkistä näet miltä sänky näytti ennen muutosta. Postaus jatkuu mainoksen jälkeen..

Kerrosänky on ollut tosi kätevä ja sen saa muutettua myös erillisiksi vuoteiksi. Ja kuten kuvista näkyy, niin lapset ovat innostuneet viimeaikoina oman huoneen sisustuksesta..

Vanha piironki

Tummansiniset makuuhuoneen seinät suorastaan huusivat kaverikseen puista piironkia. Tori.fi osoittautui hyvinkin nopeasti oivaksi ostopaikaksi ja löysin ihan tästä naapurista tämän täyspuisen vanhan piirongin ja vieläpä tosi edullisesti. Pinta odottaisi jonkinlaista käsittelyä, mutta ihan vielä en ole keksinyt että mitä se voisi olla.

Piirongin alaosa kätkee sisäänsä kotimme lakanat sekä pyyhkeet. Yläosaan on hyvä piilottaa iltalukemiset ja korvatulpat.

Kynttilänjalat

Viimeisimpiä löytöjä on nämä hurmaavat vanhat kynttilänjalat sekä snufferi. Puulipaston tavoin kynttilänjalat näyttävät tosi kauniilta tummansinistä seinää vasten, mutta hakevat hieman vielä ilmaa ympärilleen. Tarkoitus olisi hankkia jossain vaiheessa sängyn ylle seinävalaisimet ja sen myötä tämä Himmeen Toad saisi siirtyä johonkin toiseen tilaan.

 

Rakastan kirppareilla kiertelyä ja selaan poikkeuksetta joka ilta läpi tori.fi:n sisustustarjonnan. Täytyy tosin sanoa, että Keski-Suomi ei ole osoittautunut niin hyväksi aarreaitaksi, kuin mitä Kuopio oli. Saattaa tosin johtua myös entistä krantummasta sisustusmausta ja ostoähkystä. Tuntuu nimittäin siltä, että kotiin on nykyisin hankala hankkia yhtään mitään.

Maailma on täynnä tavaraa ja kannatan valtavan paljon kierrätystä. Kun ostan, niin pistän tietenkin omat ylimääräiset tavarat mieluusti kiertoon sellaisille, jotka niistä saavat iloa silloin, kun itselle ne eivät enää sitä tuota.

Olisi huippua kuulla millaisia löytöjä te olette tehneet? Ja etenkin sellaiset uskomattoman kadehdittavat roskalavatarinat domustuoleineen haluan ehdottomasti kuulla!

 

Huippua uutta viikkoa!

-Maru

Kommentit (2)
  1. Onpa kiva tuo kerrossänky.
    Sininen seinä on täydellinen pari tuolle piirongille.

    1. Kiitos! Kerrossänky on kyllä pirteä ilmestys lastenhuoneessa. 🙂 Tummanpuhuva sininen ehdottomasti kaipasi arvokasta puuta ympärilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *