Kiireitä työrintamalla / Sisustussuunnittelu

Pikainen tervehdys ja tiedotus, että hengissä ollaan!

Syy hiljaiseloon tulee tässä;

Olen paiskinut hommia hullun lailla. Nauttinut siitä, että töitä riittää ja päässyt tekemään juuri sellaisia projekteja, joista vielä vähän aikaa sitten pystyin ainoastaan unelmoimaan. Kenties ahkeruus on nyt palkittu upeiden mahdollisuuksien tiimoilta!

Kalenteri on loppuvuoden osalta täyttynyt julkisen tilan suunnittelukohteista ja mahtuupa mukaan muutama innostava kotiprojekti. Ilokseni näyttää siltä, että pääsen pian työllistämään myös alan muita tekijöitä, mikä on yrittäjälle melkoinen saavutus ja ilon aihe.

Ajattelin, että tulen hieman tänne teillekin näyttämään kuvien muodossa, että mitä sitä on tullut viime aikoina suunniteltua. Tällä kertaa siis lyhyesti kuvien kera ja yksittäisistä projekteista haluan vielä tulla teillekin kertomaan, jahka saan ajatukset jälleen kasaan ja aikaa enemmän myös kirjoitushommille. Toivon, että sen aika koittaa pian.

Pari viikkoa sitten sain auki myös uudet nettisivut, joten olisi mahtavaa jos kävisit kurkkaamassa myös niitä. Mieluusti kuulisin, että mitä tykkäätte – uusia kohteita lisäile aina sitä mukaa, kun niitä valmistuu.

Olisi myös kiva kuulla, että kiinnostaako teitä kuulla enemmän näistä suunnitteluprojekteista ja sisustussuunnittelijan työstä?

Palataan taas piakkoin ja toivottavasti siellä ruudun toisella puolella myös kaikki ok.

Terkuin,

Maru

Kommentit (2)
  1. En oikein ymmärrä noita vesiväri töhry seiniä ja kanaverkon näköisiä vessanseiniä. Mutta makunsa kullakin.

    1. Moi! Se on justiinsa näin, että makunsa kullakin. Onneksi moni tykkää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *