Blogit
Marulla

Kevättalven sisustusinspiraatio ja muutama blogivinkki

Pari viikkoa sitten lähdin lasten kanssa sairastelun lomassa vanhempieni mökille, joka sijaitsee aivan Konneveden kansallispuiston tuntumassa Rautalammilla. Mökki sijaitsee omassa saaressa ja talvella pääsemme sinne näppärästi kävellen ja useimmiten mitä upeimmissa maisemissa. Maisemat eivät pettäneet tälläkään kertaa ja saimme ihastella upeaa auringonlaskua ja kuun nousua. 
Siitä ihastuneena päätin koota kevättalven sisustusinspiksen kyseisen maisemaa myötäillen – rakastan näitä värejä! Nappasin postaukseen mukaan muutamia inspiroivia sisustuskuvia muutamilta omilta lemppari bloggaajakollegoilta (ja yksi myös Tikkurilalta). Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa nämä blogit, jos eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja:
Kettukarkki – sisustamista helsinkiläisessä puutalokodissa. Tsekkaa myös Kettukarkki Shop.
Valkoinen Harmaja – omakotitalon sisustusta kodikkaalla otteella ja pettämättömällä tyylitajulla. 
Pinjacolada – väriä, DIY -ideoita ja juuri nyt myös eloa rapakon toiselta puolen. 
Kuva: Kettukarkki
Kuva: Tikkurila
Kuva: Valkoinen Harmaja
Kuva: Pinjacolada

Ai että! Saisiko luonnon rauhoittavan vaikutuksen siirrettyä myös kaupunkiolosuhteisiin, jos nappaisi seinänsävyn suoraan maisemasta? Pieleen se ei voi ainakaan mennä. 
Mistä väreistä sinä innostut juuri nyt? 

Kommentit (8)

 1. suvi m / Valkoinen Harmaja

  Voi kiitos ihana Maru! <3 Todella upea tuo sinun ottama kuva! Siitä todellakin saa paljon inspistä sisustamiseen. Kaipaan tosi paljon järvi/merimaisemia juuri nyt.

  • maru

   Kiitos Suvi ja ilo oli tietenkin täysin minun puolellani. <3 Kuvasta tuli tosiaan hieno, vaikkakin vain puhelimella kuvattu. Täällä Savossa saamme onneksi nauttia järvimaisemista päivittäin. Toivottavasti pääset veden äärelle piakkoin. Sisustusterapiaa parhaimmillaan. 😉

 2. Pilviraitti

  Ihania sävyjä ja koteja! Nämä kaikki löytyy munkin lukulistalta. 🙂

  Mä innostun edelleen vihreästä ja sinisestä. Meillä sävyt on tummia ja murrettuja, mutta ihastuin tosi paljon näiden kuvien vaaleaan ja puuteriseen sävymaailmaan.

  • maru

   Teidän siniset ja vihreät on myös aivan ihania! <3 Minuun iskee kovasti juuri nyt nämä vaaleat ja puuteriset. Ai että!

 3. unelmoiden

  Värit luonnosta, ovat aina minun mieleen. Tai, vaikka meri onkin lähellä sydäntäni, niin sininen ei iske. Mutta, tuo hento turkoosi on ihana.

  • maru

   Minä taas innostun sinisen eri sävyistä juuri nyt! 2000 luvun sinisen aiheuttamista traumoista on pikkuhiljaa selvitty – tällöin koko sisustus oli sinistä. 🙂

 4. Essi – St. Black

  Ihanan harmoninen kuvapläjäys tähän aamuun, kiitos tästä silmäkarkista <3

  • maru

   Oih, kiitos itsellesi ihanasta kommentista! <3 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *