Kevään 2017 hurmaavat tekstiilit

Kevät on uusien tekstiilien aikaa! Suomessa ehdottomasti parasta on vuodenajat, jolloin kotia saa laitella aina sesongin mukaan. Luonnon kiertokululla on suuri vaikutus sisustukseen ja värit saavat täällä pohjolassa aivan uuden merkityksen. Pitkän ja värittömän talven jälkeen tekee mieli raikkaita sävyjä ja puhtaita värejä. 
Selailin omien suosikkimerkkien kevään uutuuksia ja päätin tehdä pienen kollaasin myös teidän iloksi. Jos siis suunnittelet tekstiilien vaihtoa, niin kannattaa kurkata ainakin nämä uutuudet! 
Kuva: Kauniste
Hannele Äijälä on suunnitellut Kaunisteelle hurmaavan Orvokki -kuosin. Sinisen lisäksi kyseistä kangasta on saatavilla myös keltaisena, joka ei sekään ole lainkaan hullumpi! Kauniste on omia kestosuosikkeja ja jos sinulla on asiaa pääkaupunkiseudulle, niin kannattaa ehdottomasti verkkokaupan lisäksi poiketa Kaunisteen omaan kivijalkapuotiin Fredrikinkadulle. 
Kuva: Pentik

Pentik ei ole ehkä meidän kolmekymppisten mielestä se pinnalla olevin vaihtoehto mitä tulee sisustukseen, mutta tsekkaan heidän valikoiman hyvinkin tasaisesti ja jokaisesta mallistosta löytyy jotain, mistä ilahdun kovasti. Kevään ja kesän 2017 mallistosta silmään pisti erityisesti Minna Niskakankaan pehmeän maalauksellinen Paletti -mallisto. Todella kauniit värit ja sävyt! Kannattaa kurkata Pentikiltä myös Kallio -astiasarja. 

Kuva: Lapuan Kankurit
Lapuan Kankureiden tuotteista haaveilen aina. Jos voitan lotossa tai äkkirikastun muulla tavoin, niin ostoslistan kärkikahinoissa keikkuu kankureiden Kaste -kylpytakki. Kylläpä sitä kylvyn jälkeen mieluusti kietoutuisi myös sinivalkoiseen Eskimo -peittoon, jota voi käyttää päivätorkkujen jälkeen myös pöytäliinana. Plussaa muunneltavuudelle!
Ferm Living:in uutuudet tulee myyntiin 23.4. ja toivottavasti näitä nähdään pian myös Suomessa. Mallisto henkii tuulahduksia Luoteis-Afrikasta ja värit ovat hurmaavia! Näillä olisi ihana sisustaa terassin lökönurkkaus, jossa viihtyisi taatusti myös pilvisinä päivinä. 
Kuva: Marimekko
Kun puhutaan tekstiileistä, on mahdoton olla nostamatta esiin Marimekkoa. Tiiliskivi hurmasi minut jo aiemmin viime vuonna, mutta ilahdun juuri nyt erityisesti kuosin vihreästä värityksestä ja ei tuo mustavalkoinen keittiöpyyhekään hullummalta näytä! Myös Hortensie sekä 70-80 -lukua henkivä Britta Maj on myös todella kauniita kankaita, jotka on ehdottomasti käytävä kurkkaamassa myös livenä. 
Mitään suurempia tekstiilimuutoksia meillä tuskin tullaan tänä keväänä näkemään. Olohuone on ollut ilman verhoja jo useamman vuoden, mutta jotain uutta tänne meidänkin kotiin taatusti eksyy. Istuisikohan Orvokit meidän sisätiloihin, vai asettaisiko sängylle kankureiden eskimon? Siinäpä sitä onkin pohtimista. Meinaatko sinä uusia tekstiilit tänä keväänä, vai löytyykö edellisvuosien hyväksi havaittuja aarteita aseteltavaksi sohville ja ikkunoihin? Joko sinä olet löytänyt omat suosikit kevään 2017 uutuuksista?

Kommentit (18)
 1. Pilviraitti
  20.3.2017, 18:52

  Tosi kivoja! Kaunisteen tyynyn ja Eskimo-peiton ottaisin meillekin mielelläni. Mulla on etsinnässä uudet verhot. Tykkään tosi paljon nykyisistä 70-luvun Vallilan verhoista, mutta vaihtelu virkistäisi. On kuitenkin tosi vaikeaa löytää ihanille verhoille korvaajia.

  1. Verhojen ostaminen on maailman vaikeinta! Siksi ollaankin oltu olohuoneessa melko pitkään ilman. Kaunisteen orvokki -kangasta on siis saatavilla myös metrimittaisena. 😉

 2. Anne /Kettulasta
  20.3.2017, 19:22

  Jäin jotenkin jumiin ajatukseen, että pitäiskö sitä liinaa käyttää ensin pöytäliinana ja sitten vasta päiväunivilttinä, vai toisinpäin. 😀 Oleellisin asia tässä jutussa. Mukavaa viikkoa sinne Kuopioon! <3

  1. 😀 Ainahan sen voi välissä pesta. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *