Kesän innostavin kohde // Morton Fest 2017

Vuosi sitten keväällä sain puhelun Konttiravintola Mortonin omistajalta Jarnalta. Jarna kertoi, että ovat järjestämässä Rautalammille urbaania maalaisfestaria ja kysyi, että haluaisinko lähteä mukaan suunnittelemaan festarialuetta. Voitte uskoa, että ei tarvinnut kovinkaan kauaa miettiä, vaikkakin festarialueen suunnittelu oli itselle täysin uudenlainen aluevaltaus. Viime kesänä vielä harjoiteltiin ja olin tietysti huippu otettu, kun sain samanlaisen puhelun taas tänä keväänä. 
Festarialueen suunnittelu on jo pistetty käyntiin ja tavoitteena tietenkin saada aikaan edellisvuotta parempi, tyylikkäämpi ja mortonfestmaisempi festialue. Aluessunnitteluun mitä parhaimmat puitteet antaa tietenkin Rautalammin Rämäkkävuoden hiukeat maisemat ja iloinen festivaaliväki. Tulen sitten esittelemään lopputuleman myös täällä.

Nyt kuitenkin kalenterit esiin ja lippuja varailemaan! Morton Fest järjestetään vuoden viimeisenä kesäyönä 18.-19.8. ja esiintyjäkaartiin kuuluu muun muassa Scandinavian Music Croup sekä Pariisin Kevät. Morton Fest on kuitenkin paljon muuta kuin artistit – teknokontti, maisema, konttiravintolan burgerit ja ne tyypit. Tule, näe ja koe omin silmin. Liput voit ostaa täältä.

Lopuksi vielä tunnelmia viime vuodelta. Ai että, olipahan viikonloppu!

Kuva: Markus Sjöberg

Kuva: Markus Sjöberg
Kuva: Markus Sjöberg
Kuva: Jari Heikkilä
Kuva: Markus Sjöberg
Kuva: Jari Heikkilä

Kuva: Markus Sjöberg 

Kuva: Jari Heikkilä

Kommentit (2)
  1. Minnea Muru
    11.6.2017, 12:18

    Voi vitsi, miten kutsuvan näköinen festari! Kuulostaa ihan täydelliseltä!

    1. Kannattaa todellakin tulla näille täydellisille festareille! Tunnelma ja fiilis oli kyllä kohdallaan – ja taatusti myös tänä vuonna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *