Kesälaitumille

Eilen töiden jälkeen pakattiin perhe autoon ja hurauteltiin maalle. Jos totta puhutaan, niin ei oikeastaan viikkoväsymyksen vuoksi meinattu lähteä ja mies melkein nukahti rattiin, mutta jokin tässä paikassa vetää puoleensa. Viimeistään hiekkatiellä ajatukset tasaantuu ja mieli jää lepäämään luontoon – kuinka onkaan taas enemmän kesä!

Rakastan maaseudun juurevuutta, aitoutta ja sitä, että täällä kukaan ei yritä olla mitään muuta kuin on. Valtavirran ajatukset ovat usein melko kaupunkikeskeisiä ja olen niin onnekas, että pääsen halutessani pakoon ylimääräistä hössötystä ja takaisin perusasioiden äärelle. Luonnon, perheen ja saunan lempeään syleilyyn.

 

Ajattelin, että tänään tekin pääsisitte mukaan maistelemaan tätä juurevaa tunnelmaa, sillä mikäpäs sen parempi hetki kuin lehmien kesälaitumille laskeminen! Menneistä helteistä viis, tämä se on varma kesän merkki.

Jos siis Viikin lehmien riemu jäi näkemättä, niin nyt kipinkapin instagramin puolelle ja sieltä seurantaan @maruhautala.

 

..veikkaan tosin vahvasti, että omien lasten eilisillan kirmaus saunasta järveen voittaa tämän päivän ammu -elämyksen. Jotkut vain osaa nauttia elämästä enemmän kuin toiset.

Ihanaa viikonloppua!

-Maru

Kommentit (2)
  1. Mökkeilyä ja maaseutua ei voita mikään, luonto lähellä ja kaupungin hälinä takana. Oi, olette uskaltautuneet jo uimaankin. Mukavaa viikonloppua!

    1. Se on totta! Talviturkit on heitettty jo ennen vappua. Tai siis jos jäähileiden seassa uiminen menee vielä talviturkin piikkiin – avantouimisen sijaan meinaa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *