Kesä oli niin paljon muutakin

..kuin muutto ja keittiöremontti.

Täynnä korvaamattomia ja ikimuistoisia onnenhetkiä.

Kesäkuussa perheemme lisääntyi yhdellä, kun siskoni sai suloisen tyttövauvan. Minusta tuli nelinkertainen täti ja kolminkertainen kummi. Voi sitä onnea ja jännitystä, kun myötäelin siskon odotusajan. Synnytyksestä puhumattakaan.

Heinäkuussa pidin täyden oman lomaviikon, jolloin suuntasimme poikien kanssa Silja Linen lastenristeilylle, jonka loppuhuipennuksena nähtiin Hevisaurus. Hevisaurus oli huippu, lastenristeily pienoinen pettymys. Meidän perheellä meni reissu tosi kivasti, mutta ympärillä näkyi liikaan huonotuulisia aikuisia, ruhkaa ja jonotusta.

kesä20174

Tuttuun tapaan suuri osa kesästä on vietetty vanhempieni luona Rautalammilla. Kesällä maaseudulla oleminen on parasta mitä tiedän. Loputonta uimista, yhdessäoloa ja äärettömän herkullista ruokaa! Etenkin jos kokki-sisko sattuu olemaan samaan aikaan maisemissa.

Vaikka kesä on todennäköisesti ihmisen parasta aikaa, niin olen silti innoissani syksyn saapumisesta. Olen elokuun lapsi ja herään henkiin silloin, kun viljapellot kellastuu. Uusi alku antaa uuden mahdollisuuden tehdä asioita vielä paremmin ja syksyn tuoksussa on jokin spesiaali ja maaginen tunnelma. Kyllä. Syksy tuoksuu jo.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *