Keittiösuunnitelmat / uusi koti

Viime postauksen, ehkä vähän haikeistakin tunnelmista siirrytään tämän myötä kepeämpään aiheeseen – nimittäin uuden kodin suunnitteluun! Uusi kotimme tulee olemaan kaksikerroksinen kerrostaloasunto, joka kaipaa pintaremonttia. Keittiöön teemme raskaimman remontin ja uusimme sen täysin. Uusimisen yhteydessä keittiö myös hieman laajenee. 
Tilaamme uuden keittiön Juankoskelaiselta Vehkapuulta, sillä kalustetoimittaja on tuttu töiden tiimoilta ja muistaavat minua myös mukavalla alennuksella blogiyhteistyön tiimoilta. Kyseinen kalustetoimittaja on hyvinkin Itä-Suomi painotteinen, joten teille monelle varmasti vielä täysin tuntematon kalusteyritys. 
Kahvilamaista tunnelmaa
Inspiroidun juuri nyt kahvilamaisesta tunnelmasta, joten omasta keittiöstä tulee jäämään kokonaan yläkaapit pois. Tila antaa onneksi yläkaapittomuudelle hyvät puitteet, sillä keittiö tulee suurenemaan parilla metrillä nykyisestä. Harmi, että en voi näyttä teille vielä ”ennen” -kuvia, sillä myynti-ilmoituksessa näkyy vielä edellisen asukkaan tavaroita, joita en luonnollisesti halua täällä teille esitellä. Joka tapauksessa luvassa on melkoinen extreme makeover.
Ovet tulevat olemaan vaaleanharmaat messinkivetimillä. Messinkiä tulee myös laattalistoihin sekä hanaan. Laatoitus tulee olemaan hyvin yksinkertainen, mutta pientä jujua ja väriä meinasin laittaa pitkällä seinällä olevaan avohyllyratkaisuun. 
Tällä hetkellä eniten päänvaivaa tuottaa allas. Ottaako valkoinen vaiko ei? Onko teillä kokemuksia valkoisesta komposiittialtaasta? Puutason vaihdoin jo laminaattiin, puhtaasti käytännön syistä. Lapsiperheessä on pakko ottaa huomioon myös nämä pienemmät käyttäjät ja esteettisestä näkökulmasta se ei aina ole se kaikkein mieluisin vaihtoehto. 
Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä kurkkaus suunnitelmiin! 

Mitäs tykkäätte?

Ja hei, ihanaa viikonloppua! Etenkin kaikille teille, jotka pääsette juhlimaan kevään valmistuneita.

Kommentit (20)
  1. Meillä musta komposiittiallas ja tykkään ihan kympillä! ..kahella veljellä taas ollu valkoset komposiittialtaat (en tiiä merkeistä) ja uusiin koteihin vaihtovat molemmat mustiin. Sai kuulemma valkosen kans olla tarkkana ettei tomaattikastikepannuja ym. sielä lionnu ku jäi värjäytymiä..

    1. Kiitos kommentista! Musta on tyylikäs, mutta kun haluaisin tuon messinkisen hanan, niin en ole aivan varma niiden yhteen sopivuudesta. Jonkinlainen kompromissi tässä on siis tehtävä – kestettävä hinkkaus tai muutettava tyyliä. 😀

  2. Meille on musta komposiittiallas ja tykkään, materiaalinakin loistava. Itse laittaisin mustan altaan kaveriksi mustalle liesitasolle, tasapainottaa tilaa. Mutta makuasioitahan nämä ovat.

    1. Musta allas sopisi tosi hyvin mustan lieden kaveriksi, mutta sitten ei kyllä messinkihana istu altaan kanssa. Hmm. Liesitasojakin saa toki nykyään myö sä valkoisena. Pähkäiltävää siis vielä riittää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *