Keittiön vihreä seinä

Mediat ovat täyttäneet viime aikoina koronavirus ja jokainen taatusti miettii tahoillaan, että millaisen viikon otamme huomenna vastaan. Osa on päättänyt ottaa lapset koulusta ja päiväkodista kotiin, jos tilanne töiden puolesta sallii. Täällä lähinnä odotellaan viranomaisten päätöksiä ja eletään sen mukaan. Yrittäjänä toki toivon, että maailma ei pysähtyisi tämän takia..

Se kuitenkin koronasta ja ajattelin, että kevyemmät aiheet ovat etenkin tällaisina aikoina vallan tervetulleita!

Tehtiin keittiössä remppaa jokunen tovi sitten ja viimeistelytyöt ovat odottaneet tekijäänsä hetken aikaa. Aamiaiskaapin sisäosa on edelleen laatoittamatta ja viime viikonlopun esikoisen synttärijuhlat ajoi maalaamaan keittiön seinään jonkun siistimmän pinnan. Ajatushan oli, että keittiön taustaseinä saisi ylleen mikrosementin. Näin ehkä tulee joskus olemaankin, mutta jostain syystä tuo vihreä kutkutteli niin paljon, että nappasin töistä kotiin tullessani rautakaupasta purkillisen maalia sävyssä M442 (Tikkurila Luja, pesunkestävä maali) ja iskin kiireessä seinään. Niin kiireessä, että valmiiseen pintaan en ole ihan tyytyväinen.

Vanhan keittiön välitilalevy jätti pintaan irroituksen jäljiltä melkoiset lommot ja ne eivät ihan peittyneet toivotulla tavalla paikallisesti korjaten. Seinään paistaa isoista ikkunoista aurinko, joka näyttää ikävästi pienimmätkin tasoitusvirheet. Täytynee vielä ylitasoitella koko seinä ja laittaa homma uusiksi – mikrosementillä tai maalilla. Joka tapauksessa tämä vihreä on tosi ihana ja tykkäilen kovasti. Maalipinnassa on aina se hyvä puoli, että sen voi halutessaan vaihtaa todella helposti ja edullisesti. Liesituulettimen upotimme kipsilevykoteloon, jonka sitten siistin ja maalasin seinän sävyyn.

Pitää tehdä keittiön muutoksesesta vielä kunnollinen postaus, jahka saadaan kaikki valmiiksi. Aamiaiskaapin ovet jäivät muun muassa hieman liian pieniksi, joten pientä fiksailtavaa on vielä sillä saralla..

Tsemppiä kaikille hurjasti tuleviin päiviin ja viikkoihin!

-Maru

Kommentit (2)
  1. Oi, miten kaunis sävy. Ja on totta, maalin saa aina vaihdettua, aika nopeasti ja edullisestikin.

    1. Joo, vihreä toimii aina! Ainakin just niin pitkään kun mieli tekee. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *