Blogit
Marulla

Keittiön tärkein sisustuselementti

Keittiö on ollut remontin jälkeen oikein tykätty. Välitilan väriin ollaan oltu tyytyväisiä, vaikka olohuone suorastaan huutaa nudelle kunnollista väriparia. Suunnitelmat ovatkin olohuoneen osalta toteutusta vaille valmiina! Enpä malta odottaa, että pääsen pitkästä aikaa heiluttamaan maalipensseliä.
Pikkulapsiperheen keittiö. Oh my. Minusta tuntuu siltä, että joku on jatkuvasti syömässä jotain ja sotku on sitten sen mukainen. Niitä kuuluisia elämisen jälkiä. En oikeastaan tiedä, että kuinka puuhakas tehotäti täytyy olla, jotta koti olisi aina puhdas. Siistiä meillä kyllä on melkolailla aina, mutta puhtaudesta en mene takuuseen. 
Meidän yksivuotias sairastaa. Taas vaihteeksi. Pieni on vedellyt unia pitkin päivää joten otin hyödyn irti tästä ”vapaa-ajasta”. Iskin esikoisen kouraan rikkaimurin ja itse pyyhin kaikki pinnat auringonpaisteessa. Ostin rosmariinin palkinnoksi siivouksesta ja laitoin Pinosta ostamaan herkullisenväriseen ruukkuun. 
Kylläpähän se niin on, että jää ruukut ja rosmariinit hukkaan, jos ympärillä vallitsee kesyttämätön kaaos. Siisteys, sisustuselementeistä se kaikkein tärkein. 

Kommentit (8)

 1. Jossu / Maailman Paras Paikka

  Teidän keittiö on kyllä ihan superkaunis! Itse justiin eilen postasin meidän kammottavasta keittiöstä… Haaveissa siis lottovoitto ja keittiöremontti!

  • maru

   Voi kiitos! Ja samasta haaveillaan täälläkin! Lottovoitto ja koko talo. Kiitos. 😀

 2. unelmoiden

  Keittiön siistinä pitäminen, on haastavinta mitä tiedän. Niin kuin kirjoitit, tuntuu että aina on joku rähmimässä. Niin, ja vaikka olisi tasot siistinä ja lattia. Niin, meillä kun on kiiltävät ovet (jos nyt valitsisin, ottaisin mattaset), niissä näkyy kaikki pienet sormenjäljet. Tai, varmaan näkyy kaikessa. Mutta, joo. Teillä kaunis ja siisti keittiö.

  • maru

   No just näin! Mistä niitä voisormia oikein jatkuvasti ilmestyy? 🙂

 3. Sirpa // Designed By Sm

  Oon varmaan sitten se supertehokas touhuaja, koska meillä omasta mielestäni, keittiö pysyy kyllä siistinä 🙂 Lukuunottamatta remontin tuomaa kaaosta tai hetkeä, jolloin tiskikone on täynnä puhtaita ja likaiset odottaa vuoroaan. Mutta muuten? Joo, siistiä on 🙂

  • maru

   No kyllä olet! Huhuh! 😀 <3

 4. Pii

  Moi! Onko lattiamaali pysynyt hyvin eikä ole kulunut? Aikomuksena maalata keittiön lattia, mutta vähän hirvitää.

  • maru

   Moi! On kulunut melko paljon. Itsellä tosin oli tämä "kaksivärikokeilu", joten osaksi sen takia on varmasti saanut kulumaa. En voi siis lähtökohtaisesti suositella, mutta toisaalta en itse olisi jättänyt tekemättä. 🙂 Kannatan lattian kaakelimaalausta tilassa, jossa ei ole paljon kulutusta. Kattila jos tipahtaa maalipintaan, niin taatusti irroittaa maalin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *