Keittiön piensisustus

Öljypullot ja muut putelit pysyy ojennuksessa äidiltä saadussa pienessä pärekorissa. Joku on käynyt pikkukätösin tuhraamassa päreen pintaan puuväreillä, lisää kivasti vanhan korin tarinaa. Keittiön asetelma kaipaa rinnalleen vielä jonkun pienen vihreän. Tykkään siitä, että käyttötavarat ovat kauniisti esillä, sillä erilaiset muovipullot ja pussit tekee pienestä tilasta äärimmäisen sotkuisen näköisen. 
Viikko on ollut tosi hektinen. Illat ovat menneet töissä ja päivät lasten kanssa. Iltatyöt aiheuttavat sen, että yöllä ei uni meinaa tulla, kun ajatukset juoksevat jossain muualla kuin levollisessa mielessä. Yritystoimintasuunnitelman hiontaa, työmenetelmien hyödyntämistä, nettisivujen pohdintaa ja kaikkea siltä väliltä. Hemmetisti ajateltavaa, vaikkakin kivaa sellaista. Ajatuksissa on edelleen maaliskuu ja se, että ajatustyön pystyy keskittämään päiväaikaan. Toki tälläinen rytmi on kaikille työlästä, sillä toinen joutuu jatkuvasti olemaan lasten kanssa yksin, ilman toista aikuista. 
Kevät antaa ihania ensimmäisiä merkkejään, kun poikien kanssa ulkoillessa kuulee lintujen laulua. Kyllä se maaliskuun loppu sieltä pian tulee! 
Rentoa loppuviikkoa! 
Kommentit (18)
  1. Kaisa / Villa Murunen
    25.2.2016, 06:07

    Niin nätisti kaikki esillä. Rakastan koreja ja tuo on supersuloinen yksilö 🙂

    1. Voi kiitos Kaisa! Tämä pieni on kyllä nätti ja näpsäkkä. 🙂

  2. Näyttääpä ihanalta. Mulla on iäisenä haasteena saada keittiön hyllyt ja tasot siisteiksi, kun tuntuu sitä tavaraa kerääntyvän. Ja ne pikku muovipussukat ajelehtivat joka paikassa. Tsemppiä arjen pyöritykseen, tutunkuuloisia haasteita!

    1. Joo, sama täällä! Erityisen haastavan projektista tekee se, että kaappitilaa on ihan liian vähän. Ärsyttävää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *