Blogit
Marulla

Keittiön piensisustus

Öljypullot ja muut putelit pysyy ojennuksessa äidiltä saadussa pienessä pärekorissa. Joku on käynyt pikkukätösin tuhraamassa päreen pintaan puuväreillä, lisää kivasti vanhan korin tarinaa. Keittiön asetelma kaipaa rinnalleen vielä jonkun pienen vihreän. Tykkään siitä, että käyttötavarat ovat kauniisti esillä, sillä erilaiset muovipullot ja pussit tekee pienestä tilasta äärimmäisen sotkuisen näköisen. 
Viikko on ollut tosi hektinen. Illat ovat menneet töissä ja päivät lasten kanssa. Iltatyöt aiheuttavat sen, että yöllä ei uni meinaa tulla, kun ajatukset juoksevat jossain muualla kuin levollisessa mielessä. Yritystoimintasuunnitelman hiontaa, työmenetelmien hyödyntämistä, nettisivujen pohdintaa ja kaikkea siltä väliltä. Hemmetisti ajateltavaa, vaikkakin kivaa sellaista. Ajatuksissa on edelleen maaliskuu ja se, että ajatustyön pystyy keskittämään päiväaikaan. Toki tälläinen rytmi on kaikille työlästä, sillä toinen joutuu jatkuvasti olemaan lasten kanssa yksin, ilman toista aikuista. 
Kevät antaa ihania ensimmäisiä merkkejään, kun poikien kanssa ulkoillessa kuulee lintujen laulua. Kyllä se maaliskuun loppu sieltä pian tulee! 
Rentoa loppuviikkoa! 

Kommentit (18)

 1. Ruut

  Täälläkin on havahduttu siihen, että linnut laulaa. Pieniä iloja ja muistutuksia keväästä, jee! Ihania juttuja siellä keittiössä!

  • maru

   Linnunlaulu kuulostaa niin ihanalta pitkän hiljaisuuden jälkeen. Lupaus keväästä. 🙂

 2. unelmoiden

  Ihastuttava kori. Kevättä odotellen!

  • maru

   Ihan kohta se tulee! 🙂

 3. Ilona

  Tuo pärekori on huippu säilytyspaikka pulloille ja puteloille. 🙂
  Määki inhoan muoveja..Irrotan ylleensä hedelmät ja kasviksetki muovipusseista ennen jääkaappiin laittoa. Kivemman näköset irrallaan tai kulhossa jääkaapin sisällä. 🙂

  Ihanaa, että kevät tulee sinneki pian!

  • maru

   Joo, kaikki muovit ja merkit on ällöjä. 🙂

 4. Sirpa // Designed By Sm

  Työkuviot, ai vitsi. Itselleni tuli tänään sellanen tilanne eteen, että on mahdollisuus ajallisesti tehdä lasten ja perheen kannalta lähes täydellistä hipovaa työaikaa, mutta rahallisesti jälleen kerran haastava keissi. Aivan hirveä tilanne, täytyy pohtia uskaltaako irtisanoutua vakityöstä todella pienituntiseen ( vakityö sekin, jossa myöhemmässä vaiheessa enemän tunteja ) työhön, jossa työaika olisi perheen kannalta suotuisa. Ja toisaalta uskaltaa luottaa siihen, että tunnit kasvaa. Buuh. Ottaako riskin vai ei? Siinäpä kysymys!

  Voisipa ajatuksetkin säilöä pieniin koreihin ja käsitellä niitä ominaan, eikä yhtenä isona sekasotkuvyyhtinä…

  • maru

   Nämä on ihan hurjan hankalia asioita. Toivottavasti saat/saatte asiat järjestymään parhain päin! Se olisi ihanaa, jos rahaa ei tarvitsisi ajatella ihan niin paljon. Ja hei, olipas muuten tosi hyvin sanottu tuo viimeinen lause. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *