Keittiön piensäilytys

Meidän keittiössä ei ole paljon kaappitilaa. Seuraavaan kotiin haluan, että työtasot ovat tavaroista puhtaana ja kaikki ihanat astiat ja purnukat pääsevät koreilemaan niille tarkoitetuille avohyllyille. Tässä huushollissa ei kuitenkaan ole niin, vaan joudumme säilömään päivittäistuotteita myös tasoilla. 
Olen yrittänyt ratkaista epäsiisteyttä erilaisilla kivoilla säilyttimillä, jotka hieman kesyttävät tätä keittiön kaaosta. 
Tilava, avara ja käytännöllinen keittiö olisi minun unelma, vaikka ihan ok tämä nykyinenkin on. Yritän olla liikaa välittämättä rumasta (mutta kovin käytännöllisestä) kivitasosta ja vielä kauheammasta muovijäljitelmästä. Aika aikaansa kutakin.

Instassa ja Facebookissa asiasta jo kerroin, että minusta tehtiin juttu lapsuusmaisemien paikallislehteen. Jutun voit käydä lukemassa täältä (sivu9) Rautalampilehti. Jatkossa tulen kirjoittelemaan lehteen sisustusaiheista ”kolumnia”. Lupaan linkitellä juttuja sitten myös tänne blogin puolelle.

Eilen illalla tuskastelin blogin ulkoasun kanssa. Vieläkään en ole tyytyväinen – projekti jatkuu. Oisko teillä muuten tietoa, että miten tuolla oikealla laidassa olevat linkit (facebook, insta yms) sais ilman tuota otsikkoa. Laitoin nyt otsikoksi yhden pisteen (käytin gadget:iä lisää kuva). Olisin tosi kiitollinen jeesauksesta.

Kommentit (14)
 1. Ilona / Keskeneräinen
  9.4.2015, 05:06

  "Seuraavaan kotiin" 🙂

  Kaunis ulkoasu täällä. Oikein keväinen ja nuopurimainen.

  Onnea uusista tuulista..kovin ehtivä olet 🙂

  1. Kiitti! Kyllä se seuraava koti on jo kovasti mielessä. Sanotaanko nyt, että toivottavasti puhutaan lähitulevaisuudesta. 🙂

   Aikaa jää aina niille asioille, joista nauttii.

 2. Teillä on kyllä niin ihania purkkeja ja purnukoita keittiössä 🙂

  1. Kiitti! Pieni kippo ja kappo -hulluus minuun aina tasaisin väliajoin iskee. Nyt kuitenkin yritän hillitä itseni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *