Blogit
Marulla

Kattauskilpailu IKEA

Kaupallinen yhteistyö: IKEA
Viimeksi väläyttelin täällä IKEA tavaratalon kattauskilpailua ja omaa visiota, mitä kohti lähden omaa kattausta toteuttamaaan. Halusin luoda kattauksen puutarhaan, kukkivien omenapuiden alle. Paikalle kokoontuu lähimmät ystävät ja perheenjäsenet ja ilmassa tunnelma alkavasta kaikkien aikojen kesästä!
IKEA haluaa kannustaa tänä vuonna asiakkaitaan viettämään parhaan kesän ikinä! Nauttia kesästä omalla tyylillä, ja ilman suorituspaineita.  Halusin saada tätä samaa fiilistä myös omaan kattaukseen, jonka kävin toteuttamassa Kuopion IKEA tavarataloon toissapäivänä. Katoin pöydän rennon huolettomasti, omalla tyylillä ja ilman suorituspaineita – mikä mahtava tyyli viettää kesä ja elämä yleensä! Ideoita ja inspiraatiota parhaaseen kesään ikinä, voit kattauskilpailun ohella käydä pomimassa täältä.
Tarjouksia ja lahjakortteja

Kattauskilpailu järjestetään jokaisessa IKEA tavaratalossa ja omaa suosikkiaan voi äänestää kussakin tavaratalossa 20.4.-6.6. välisenä aikana. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 50€ lahjakortteja IKEA tavarataloihin ja jokaisessa tavaratalossa arvontaan yhteensä 3 lahjakorttia. Kattauksen Kuopion IKEA tavarataloon on tehnyt lisäkseni kaksi IKEA tavaratalon sisustussuunnittelijaa. 
Kattauskilpailun kanssa samaan aikaan tavarataloissa ja nettikaupassa on paljon ihania kesäisiä tarjouksia, jotka löytyvät tämän linkin takaa.


Kevään 2017 IKEA astioissa on tarjolla herkullisia värejä, joita halusin ehdottomasti hyödyntää kattauksessa. FÄRGRIK -lautaset ja kulhot turkooseissa ja vaaleanvihreissä sävyissä yhdistettynä moderniin ja leikkimieliseen BEHAGA -kulhoon loivat keskenään kesäisen herkullisen kokonaisuuden. 
INSTAGANDE -sarjan hurmaavat juoma-/viinilasit kilpailevat väreillään omenapuiden kukkien kanssa. FEJKA -tekokasvien valikoimista löytyi ihania kukkia ja vaaleanpunainen STILFULL -pöytäliina viimeistelivät kattauksen kesäisen ja huolettoman tunnelman. 
Kannattaa siis poiketa IKEA tavarataloihin, bongata kattauskilpailun kattaukset tavaratalojen kakkoskerroksesta ja äänestää omaa lempparia sekä osallistua samalla lahjakorttien arvontaan.
Omasta kattauksesta tuli lopulta melko romantic, mutta mikäpäs siinä – sovitaan niin, että se enteilee meille rakkauden kesää 2017!

Kommentit (10)

 1. Kaisa

  Kaunis kesäinen kattaus. Ja, rakkautta on aina hyvä olla ilmassa!

  • maru

   Kiitos ja se on kyllä ihan totta! <3

 2. S – beauty of life

  Oooh, miten ihana <3 mä käytin samaa pöytäliinaa, mutta eri tavalla 🙂

  • maru

   Kiitos S! Täällä jo innolla odottelen sun tekemää kattausta. <3 🙂

 3. Jossu / Maailman Paras Paikka

  Jes, täytyykin äänestää samalla, kun huomenna pääsen Kuopion Ikeassa piipahtamaan 🙂 Ja huomenna toivottavasti nähdään Designmarketilla <3

  • maru

   Oli huippukiva nähdä taas! Mitäs kaikkea tarttui mukaan Designmarketista? 😉

 4. Susanna Uusitalo

  Kaunis kattaus ja ihanan maalauksellisia astioita olet napannut mukaan. Aurinkoista viikonloppua, terkuin Suska.

  • maru

   Kiitos Suska! Joo, nämä BEHAGA sarjan kulhot kyllä ihastutti maalauksellisuudellaa, joten en voinut jättää hyllyyn. 🙂

 5. Tuija

  Inspiroivaa! Tuija

  • maru

   Kiitos Tuija! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *