Katala ketku tuo PMS

”On niin surkea olo. En pysty mihinkään.” Sanoin miehelle about viikko sitten.
”Joo hei, mä tiedän tän. Pari päivää, niin se on ohi.” Vastasi ärsyttävän rauhallinen isäntä. 
Jos totta puhutaan, niin olis tehnyt mieli tirvaista ja heittää hanskat tiskiin. Noh, en kuitenkaan näin tehnyt, vaan lähdin kiukutellen jumppaan. 
Matkalla jumppaan jäin pohdiskelemaan, että johtuukohan naisyrittäjien/yritysjohtajien vähyys PMS -oireista? Ohan se pidemmänpäälle aika tehontonta, jos kerran kuussa muutaman päivän ajan kokee olevansa maailman huonoin ja surkein ihminen. Itkuherkkyydestä puhumattakaan. Mies kettuilee ja yksivuotias jättää ihan tahallaan juuri näinä päivinä päikkärit nukkumatta. Helkkarin helkkari.  
Mies oli oikeassa, onneksi. Uusi viikko alkoi ihan eri fiiliksellä, vaikka yksvee ei edelleenkään nuku. Päiväunettomuus lähinnä naurattaa – tätä tää taas nyt on. Rytmi vaihtuu. We can handle it! 
Oli tarkoitus kirjoittaa postaus muutaman kuukauden kestäneen kokopäiväisen yrittäjyyden alkutaipaleesta, että miten on mennyt. Jostain syystä päädyin kuitenkin PMS -oireisiin, mutta ehkä siihen kiteytyykin kaikki oleellinen. 
Pitää osata nousta jaloilleen ja luottaa omaan juttuun. Ajateltava eri kantilta. Kertoa ääneen, että huolestuttaa. Löytää rinnalleen ihminen joka sanoo, että parin päivän päästä taas helpottaa. 

Ja kyllähän se helpotti. Taas on olo kuin maailmavalloittajalla. Helposti mä hoidan nää muksut, tiskit, pyykit, yrityksen, miehen ja muut. Univelkakin kuittaantuu korviksilla ja kivalla huulipunalla..
PMS -oireiden ohittamisen kunniaksi RIEMUpuoti -verkkokaupassa on ale vielä 17.1. saakka. Voit lunastaa sen ostosten yhteydessä alennuskoodilla TAMMIALE16. Keväälle on kehitteillä jotain tosi ihanaa uutta, joten kantsii pysyä kuulolla! 
Tsemppiä meille! 
Kesää kohti, eiks nii? 
Kommentit (17)
  1. Jep, tsemppiä! Samat polkat täälläkin kerran kuussa (mulla kestää vaan viikon!). Iän ja ison lapsiluvun mukanaan tuomia elämän pikku mausteita 😀

    1. Hei kiitti Lyde! Tosiaan, ei sitä nuorena tälläistä ollut. Huhuh! 🙂

  2. Jepjep, tsemppiä!! Samaistun niin hyvin, välillä tuntuu että kaikki menee putkeen, välillä taas itseluottamus on jossain ihan hanurissa… tänään on onneks hyvä päivä 🙂

    Aika hyvä pohdinta tuo naisjohtajat – pms… tiedä vaikka?? 😉

    1. Onneksi välillä on niitä hyviä päiviä! Eihän tästä muuten tulis hevonhelkkaria. 😀 Kiitos ja tsemppiä myös sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *