Jouluhässäkkä

Eilen illalla sain taas sen kohtauksen
Roinaa lensi roskiin, ulos ja kirpparikassiin, joka on ollut jo jonkin aikaa ääriään myöten täynnä. Työhuone muutti järjestystä ja tänään se pitää muuttaa takaisin ennalleen, kun ei ollutkaan hyvä ja makuuhuoneen hattuhylly koki karsintaa. Paasasin taas miehelle, että ”miksi tähän täytyy jättää aina niin paljon näitä vaatteita?” ”Eikös se sitä varten hommattu?” Kysyi hän ja vastaukseksi mumisin jotain mielen muuttumisesta ja siitä, että pitää olla vähän tilaa hengittää. 
Mieli on jo joululomalla – kunhan ensin ollaan siivottu kunnolla!

Kommentit (14)
 1. Ilona / Keskeneräinen
  15.12.2015, 11:54

  Toi on muuten raskasta.. kun hirveellä tsempillä ja mahdollisesti viimeisillä voiman rippeillä vääntää jonkun huoneen uuteen kuosiin ja sitten on että ei. Ei hemmetti tää ei oo hyvä näin.

  Hyvä, että muistutit mua hattuhyllystä. Meillä viime kodin eteisen iki-ihana rakas hattuhylly ei ole löytänyt täällä "uudessa" vielä paikkaa.. ja nythän mun on pitänyt moneen otteeseen laitella se makuuhuoneeseen, kun järjestys kotona on muuttunut..mutta tupannut vaan aina unohtumaan tuo asentaminen..

  Voimia kiireen keskelle.

  1. No niin on! Arvaa vaan olenko vieläkään saanut muutettua järjestystä takaisin – no en ole ja ärsyttää hirveästi!
   Nyt äkkiä ruuvailemaan hattuhyllyä seinälle! Tää on ihan mun lempparijuttuja meidän kodissa. 🙂 Tykkään tälläisistä pienistä ristiriitaisuuksista, kun ihan jonnekin muualle tarkoitettu esine on laitettu "sopimattomaan paikkaan". Kiitos tsempeistä – voiton puolella ollaan. 🙂

 2. Satu - Rauharentola
  15.12.2015, 11:58

  Hih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *