Industrial valaisin Clasulta

Clas Ohlsonilta löytyi tosi kiva industrial -tyylinen valaisin hyvään hintaan. Kokonaiskustannukset taisi olla viidenkympin tienoo, joten ei mielestäni paha ollenkaan. Valaisimen saa asennettua joko kattoon tai seinään ja itse tykästyin tähän seinävalaisinversioon kovasti. Alunperin ajatuksena oli, että tämä olisi tullut työhuoneeseen mutta päädyinkin laittamaan sen olkkarin seinälle, jossa lukuvaloa kaivattiin kipeästi. Kiinnitimme valaisimen eteiskäytävän puoleiselle seinällä ja sieltä se nyt hauskasti pilkahtaa särmikkäänä yksityiskohtana useammasta suunnasta.
Kannattaa muuten huomioida valaisinta hankkiessa, että siitä puuttuu katkaisinjohto. Minun piti heittää toinen reissu clasulle pelkkää johtoa noutamaan, sillä johdon puutetta ei lukenut pakkausselosteessa. 

Kommentit (20)
 1. Viivi / Valkoinen Soihtu
  21.2.2016, 17:38

  Onpas hieno! Ja ihana, kun se on kiinnitetty kohtaan, josta se näkyy moneen paikkaan:)!

  1. Tämä on kyllä tosi kiva!

 2. [ L A U R A - Sateenkaaria ja serpentiiniä ]
  21.2.2016, 17:43

  Eikä! Tää on aivan ihana <3

  Mä just kävin Clasulla hipelöimässä valaisimia. Siellä oli monia ihania, mutta tää ei osunut silmään. On tosi kaunis!! Janne oli tietty siellä kaupassa vieressä mutisemassa jotain ettei oo tarvetta ja piti äkkiä lähteä. Päästiin Tyynelään ja se kaivoi mulle kirppikselle menevästä kassista valaisimet ja pullon spraymaalia – niillä mä sit yritän:)

  1. Joo, tää oli siellä aika syrjässä. Ei mitenkään esillä missään. Ja kuulostaa kyllä siltä, että teillä ei ehkä just nyt oo tarvetta valaisimelle. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *