Ilta sisustuksen äärellä

Postauksen kuvat: Taina Ristikivi

Viime viikolla piipahdin Kertun kutsumana Jyväskylän Kodin Terralle sisustusiltaan, joka meidän yllätykseksi täyttyi alle vuorokaudessa. Minun ja Kertun lisäksi paikalla oli parisenkymmentä innokasta sisustusharrastajaa, useampi rakentaja ja kourallinen remonttia suunnittelevaa rautakaupan asiakasta. Jokaisella kuitenkin jonkinlainen tarttumapinta minun tai Kertun somekanaviin ja olikin ihana päästä tapaamaan blogin lukijoita ja instagram -seuraajia. Pitäisi useammin nähdä!

Ilta täyttyi moodboad työskentelystä, jossa pääsimme tutustumaan rautakaupan valikoimaan (joka yllätti positiivisesti, sillä liian harvoin tulee itse pyörähdettyä Kodin Terrassa). Annoin illan aikana myös lyhyitä sisustuskonsultaatioita ja ehdinkin kurkkaamaan läpi muutaman pohjapiirroksen niin remontti- kuin myös uudiskohteista. Kerttu pureutui niin ikään osallistujien sisustuspulmiin ja saikin ratkottua yhdessä osallistujien kanssa useamman arkisen haasteen.

Kiitos vielä Kertulle ja Kodin Terralle kutsusta ja erityiskiitos kuuluu tietenkin sisustusiltaan osallistuneille. Kertun kanssa ajeltiin illan päätteeksi yhdessä kotiin ja ei maltettu lopettaa fiilistelyä, että kuinka onnistuneesta illasta oli kyse. Tekisi hyvää piipahtaa ihmisten ilmoille myös hieman useammin – etenkin Kertun kanssa sen tekee mielellään!

-Maru

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *