Ihanimmat kukkatapetit

Rakastan kukkatapetteja. Aivan kauheasti. Kukkatapettirakkaus on jo sitä luokkaa, että minulla alkaa olla pakonomainen tarve tapetoida kotiimme yksi kukkainen seinä. Toinen vaihtoehto on vanhan puutalon hankinta. Uskonpa vaan, että isäntä valitsee näistä kahdesta tuon ensimmäisen. 
Parhaat kukkatapetit löytyy naapurimaasta. Jos kukkatapetit kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti kurkata etenkin Svensk Tennin ja Boråstapeterin valikoimiin. 
Tähän alle kokosin pienen erän tämän hetken omia suosikkeja. Dramaattisista tummista hempeämpiin söpöliineihin. 
Kuva/tapetti: Boråstapeter
Kuva/Tapetti: MissPrint
Kuva/tapetti: Svens Tenn
Kuva/tapetti: Eco wallpapers
Kuva/tapetti: Boråstapeter
Kuva/tapetti: Nina Campbell 
Kuva/tapetti: Svensk Tenn
Kuva/tapetti: Sandberg 
Kuva/tapetti: Marimekko
Kuva/tapetti: Sandberg


Iskeekö kukkatapetit? Löytyikö tästä sinun omia suosikkeja? 
Kommentit (19)
  1. Pilviraitti
    13.6.2016, 18:35

    Ihania kaikki! Tykkään kukkatapeteista, mutta kukaan meillä ei tykkää tapetoida. Tytön huoneessa on sentään yksi seinä ihanaa ruusutapettia.

    1. Oih, minä rakastan tapetointia! Jotenkin siinä näkee niin nopeasti huiman muutoksen. Mutta toisaalta ymmärrän kyllä myös sen liisterin kanssa läträämisen huonot puolet.. etenkin jos sattuu olemaan paperitapetti.

  2. Kukkatapetit ei kyllä varsinaisesti ole olleet koskaan mun juttu, oikeastaan yhtään, mutta nuo Boråstapetit on kyllä jotenkin hurmaavia. Ei omaan kotiin, mutta jonnekin muualle, missä voisin niitä ihastella 🙂 Raparperit ja poimulehdet ja kevätesikot <3 Ja jos omaan kotiin jotakin, niin ehdottomasti nuo vanamot! Oh. Kyllä näihin ehkä herkästi rakastuisi, jos liian kauan katselisi.. – Jenni

    1. Boråstapetit on kyllä hienosti saaneet näihin kukkatapetteihin sellaisen skandinaavisen henkäyksen. Eivät ole liian mummomaisia, vaan tosi tyylikkäitä! Joo, kyllä näihin tosiaankin ihastuu helposti. Ainakin näin kesäisin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *