#ihanaaollakotona

Kaupallinen yhteistyö: IKEA
IKEA kutsui minut mukaan toteuttamaan Kuopion tavarataloon jouluista kattausta ja minä tietenkin suostuin. Kuinkas muutenkaan – on ilo olla mukana! Maanantaina (kääk, eli huomenna jo) olisi tarkoitus hioa kattaus kuntoon ja kisailla parhaan kattauksen tittelistä kahden IKEAn sisustajan kanssa. 
Idea on lyhykäisyydessään se, että jokaiselta IKEA paikkakunnalta kattauksen toteuttaa yksi bloggari ja kaksi ikean omaa sisustajaa. Asiakkaat saavat näistä kolmesta kattauksesta äänestää omaa suosikkiaan. 
Tulet siis löytämään Kuopion IKEAn pöytäosastolta kolme kattausta, joista yksi on minun. Tällä viikolla olen vimmatusti yrittänyt hioa tuhansia hyviä ideoita yhdeksi järkeväksi ja tulos on nyt tällä hetkellä sekavan lopullinen. Toiveina olisi tehdä kattaus, josta te blogini aktiiviseuraajat huomaisitte heti, että ”tuon täytyy olla Marun tekemä.” Luvassa on jotakin graafista, harmaata, vihreää ja luontoa. 
Tässä muutama inspiskuva Pinterestistä:
Voit seurata projektia valtakunnallisesti #ihanaaollakotona. Hauskaa huomata, että Raision kohteen toteutta niin ikään StyleRoomin bloggari, DIY kuningatar Jutta. Käys kurkkaamassa Jutan blogiin Projekti Verkarantaan, että mitä kummaa hän omaan pöytäänsä suunnittelee. 
Ensi viikon alussa bloggailen kattausprosessista ja torstaina näette myös täällä blogin puolella, että millainen lopputuloksesta sitten tuli. Stay tuned!
Kommentit (8)
 1. JohannaL / Koti Aurorassa
  8.11.2015, 07:09

  Vau, mahtavaa!

  1. Eikös olekin! Kiitos.

 2. Jutta// Projekti Verkaranta
  8.11.2015, 07:32

  Jes! Kivaa kun sä olet myös mukana!! Jännityksellä odottelen millaisen lopputuloksen taiot 🙂

  1. Hihih, kiitti ja SAMOIN! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *