Ideoita uuteen kotiin

Vaikka uudesta kodista ei ole vielä minkäänlaista varmuutta, niin en malttanut olla vähän ideoimatta tulevan kodin tyyliä ja ajatuksia värimaailmasta. Yksi asia on kuitenkin varma – väriä tulee uudessakin kodissa olemaan ja tuttu sävymaailma tulee jatkumaan sielläkin. Toivon mukaan nykyistä harkitumpana versiona. 
Uusi koti on uusi alku myös sisustamisen saralla ja silloin on hyvä sauma uusia huonekaluja ja tyyliä vähän rankemmalla otteella. Tämä on ensimmäinen muutto, jolloin tiedän mitä kodilta haluan ja mihin suuntaan haluan sitä lähteä viemään. Ajatukset sisustamisesta ovat muuttuneet vuosien varrella reilusti ja tyyli on muuttunut retrosta klassisempaan suuntaan. Ehkä sitä hektisten päivien rinnalle kaipaa rauhallisempaa värimaailmaa ja seesteisempää tunnelmaa. 
Innostun juuri nyt kahvilamaisista keittiöistä ja toiveena olisi tuoda uuteen kotiin kahvilan tunnelmaa. Jotain jujua haluaisin siinä olevan värimaailman tai vaikkapa vetimien suhteen. Haluaisin ehdottomasti yläkaapitonta tilaa ja mahdollisuuden ilmavuuteen. Asunnon etsinnässä yksi tärkeä kriteeri on ollut remonttikuntoinen keittiö, jotta pääsen tekemään meille juuri täydellisen kodin sydämen. Budjetin puitteissa tietty. 

Kuvat: Planete DecoRoominBecraftyworkshopEllos

Uskotteko jos sanon, että sormet syyhyää juuri nyt melko paljon.

Kääk, jännittävää!

Kommentit (10)
 1. Ulla Puronhaara
  11.5.2017, 19:13

  Ihana väri- ja tyylimaailma! ? Mielelläni voi olla avuksi tulevan keittiön rakentamisessa ??

  1. Kiitti Ulla, pitää pitää mielessä! 😉

 2. TiinaKoo / Muotopuolia
  12.5.2017, 04:50

  Ai että! Tämä on kyllä muuttamisen paras vaihe! Unelmointi ja ideointi <3 Täällä kutkuttaa myös samat suunnitelmat ja remppakuntoinen keittiö on kyllä toivelistalla. Onnea etsintöihin!

  1. Niin on! Odotan hurjasti, että pääsen oikeasti tekemään! Ja samoin hei sinne. Jännittävää aikaa siis sielläkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *