Hylly kympillä

Ensiksikin haluan kiittää teitä hurjan ihanista palautteista, joita annoitte edelliseen postaukseen. Vaikka sisustaminen on ihana harrastus ja bloggaaminen sitäkin mukavampaa, täytyy sitä toisinaan muistutella itsellekin asioiden todellinen laita. Tärkeintä ei ole tyyli, vaan tunne.

Sulavasti kuitenkin hyppään jälleen kepeän sisustusaiheen äärelle, sillä en malttanut olla kertomatta teille tämän viikon kierrätyslöydöistä!

Nettikirppissilmä oli taas oikeassa, kun melko pimeästä kuvasta bongasin tämän mäntyhyllyn. Unohdinkin noutaa sen jo pariin otteeseen, mutta nyt täytyy kiittää kärsivällistä myyjää. Ihanaa, että ymmärrystä riitti, sillä itselläni olisi mennyt jo hermo itseeni, sillä haku kesti useamman viikon. On ollut lasten sairastelua, reissuhommia ja puhdasta unohdusta.. Tiedän kuinka ärsyttävää tämän kaltainen nettikirppistely voi olla!

Ajatuksena oli maalata hylly jollain vaalealla sävyllä, kuten esimerkiksi Tikkurilan Piazzalla. Mitä tuumailette? Jättäisittekö näin, vai maalaisitteko? Mänty näyttää pitkästä aikaa tosi kivalta ihan tuollaisenaan ja etenkin näissä kovin rajatuissa kuvissa passaa paikoilleen hyvin.

Kellertävä tammiparketti ei tosin ole paras mahdollinen väripari mäntyhyllykölle ja voi olla, että pienen tuijottelun jälkeen maalaaminen tuntuu erittäin hyvältä vaihtoehdolta.

Toinen bongaus sattui eteen omalla ulko-ovella, kun naapurin muuton yhteydessä huomasin lumikenkä -tuolin. Pistin miehen kysymään, että jos se sattuu olemaan kaatopaikalle menossa, niin voitaisiin ottaa omaan kotiin. No olihan se ja nyt lumikenkä odottaa pientä kunnostusta meidän parvekkeella.

Kevät on ehdottomasti kirppishaukan lemppariaikaa, joten nyt kun hyvään vauhtiin on päästy, niin jospa sitä viikonloppuna ihan kunnolliselle kierrokselle ehtisi!

-Maru

Kommentit (2)
  1. Justiin samaisen lumikenkätuolin löysin porukoitten vintiltä, johon äiti oli naapurin kaatiskuormasta sen pelastanu. Vähän entrausta niin kyllä kelpaa uuella terassilla kesäillan hämärässä istuskella! <3

  2. Ainiin unohtu että ihanalle näyttää, sinuna en silti maalais hyllyä, mutta hieno varmastikin ois sillonki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *