Hullu värinainen

 

 

 

Minullahan oli vahva ajatus tästä uudesta kodista, että sävymaailma tulisi olemaan edelliskotiin verrattuna vähän hillitympi ja maanläheisempi. Uskallan myöntää, että haaveilin jopa sellaisesta katalogimaisemmasta ilmeestä ja trendikkäämmästä otteesta.

Hullu värinainen oli hetken aikaa sivuraitella, kunnes havahduin ostaneeni turkoosin sohvan ja viininpunaiset sisustustyynyt.

Töissä sisustan pääsääntöisesti yksityiskoteja ja sävymaailma on usein melkoisen hillitty ja skandinaavinen – harmaata, valkoista, vaaleaa puuta ja nykyisin hullutellaan ruskean sävyillä. Ihania koteja ja rakastan sitä tyyliä, mutta huomaan kaipaavani kotiini jotain ihan muuta. Oma koti on minulle leikkikenttä ja juuri sen vuoksi oman kodin sisustaminen ei tunnukaan työltä, vaan kepeältä harrastukselta, jossa riskinotto on sallittu.

Ei sitten tullutkaan maanläheistä ja trendikästä kotia, vaan kyltymättömän värinaisen leikkikenttä.

Olkaa siis rohkeita ja sisustelkaa intuition voimalla – olipa tyyli tai värimaailma millainen tahansa.

 

Kommentit (26)
  1. Viivi / Pilviraitti
    4.9.2017, 15:03

    Aivan ihania värejä! Jatka samalla linjalla vaan. Sulla on hyvä värisilmä. 🙂

    1. Kiitti Viivi! Uskon, että sielläkin eletään aika pitkälti väreistä. 🙂 <3

  2. Kivan väristä! ?? Omassa kodissa on mukava hullutella sisustuksella! Kun tekee sitä itselle ja omalle perheelle, ei tarvitse välittää muiden mielipiteistä! ? Toivottavasti tuo asenne saa säilyä, ettei koti tunnu työmaalta!

    1. No se on just näin! Kauheaa, jos kotia sisustaisi kuin töissä. Kodin sisustamisesta uupuu suunnitelmallisuus, vaikkakin toki pitkäntähtäimen haaveita löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *