Blogit
Marulla

Hullu värinainen

Minullahan oli vahva ajatus tästä uudesta kodista, että sävymaailma tulisi olemaan edelliskotiin verrattuna vähän hillitympi ja maanläheisempi. Uskallan myöntää, että haaveilin jopa sellaisesta katalogimaisemmasta ilmeestä ja trendikkäämmästä otteesta.

Hullu värinainen oli hetken aikaa sivuraitella, kunnes havahduin ostaneeni turkoosin sohvan ja viininpunaiset sisustustyynyt.

Töissä sisustan pääsääntöisesti yksityiskoteja ja sävymaailma on usein melkoisen hillitty ja skandinaavinen – harmaata, valkoista, vaaleaa puuta ja nykyisin hullutellaan ruskean sävyillä. Ihania koteja ja rakastan sitä tyyliä, mutta huomaan kaipaavani kotiini jotain ihan muuta. Oma koti on minulle leikkikenttä ja juuri sen vuoksi oman kodin sisustaminen ei tunnukaan työltä, vaan kepeältä harrastukselta, jossa riskinotto on sallittu.

Ei sitten tullutkaan maanläheistä ja trendikästä kotia, vaan kyltymättömän värinaisen leikkikenttä.

Olkaa siis rohkeita ja sisustelkaa intuition voimalla – olipa tyyli tai värimaailma millainen tahansa.

Kommentit (26)

 1. Jutta

  Ihanalta näyttää!! T. Toinen hullu värinainen 😀

  Sitä paitsi aika maanläheisiä sävyjä – ainakin minun silmään – olet valinnut.

  • maru

   Kiitos Jutta! Sä oletkin ihana värinainen. <3 Se on kyllä totta – aika maanläheisillä kyllä mentiin, mutta alkuun ajattelin, että olisin mennyt vielä enemmän maan sävyillä. Ruskeaa, beigeä ja harmaata.

 2. Laura / Sateenkaaria ja serpentiiniä

  Näyttää niin hyvälle <3 Oon samaa mieltä Viivin kanssa – hyvä värisilmä ja kauniit yhdistelmät.

  • maru

   Kiitti Laura! <3

  • Hanna

   No huh! Odotin jotain väri-ilotulitusta! Täähän on tosi hillitty….suorastaan pliisu. toista se on hippikodissa! 🙂

  • maru

   Värejä ne ovat murretutkin ja ihanat pastellit. 😉 Toki kirkkat värit pompsahtavat esiin enemmän ja nekin tietty ihania. Sävy kuin sävy ja väri kuin väri – sitä pitää minun makuun olla.

 3. Tiina

  Voi pyhä jysäys, nyt kolahti ja kovaa! Milloin saa muuttaa?
  Voisin sanoa, että olen aika kova selailemaan sisustusblogeja ja -lehtiä. Välillä tuntuu, että kalliit lehdet menevät hukkaan, kun niitä ylimalkaisesti selailen eikä myöhemmin muista luinko Avotakkaa vai Glorian kotia, kaikki jotenkin niin tasapaksua ja samanlaista.
  Näitä sun kuvia olen palannut katsomaan uudestaan ja uudestaan. Ja pakko oli jättää kommenttikin,vaikka olen siihen yleensä liian laiska. Nyt, jos joku kyselisi sisustusapuja, tietäisin mitä vinkata.
  Tiina

  • maru

   Vau, kiitos! Nyt oli kyllä kerrassaan mykistäviä sanoja – tuntuu ihanalta kuulla ja tälläisten kommenttien vuoksi inspiraatiota on erityisen ihanaa jakaa! <3

 4. Tiina

  Wow, en ikinä osaisi yhdistää ko värejä mutta upealta näyttää. Oot osannut käyttää värejä niin kuin itsekin haluaisin, ei liian pliisu mut ei myöskään sekava. Ihana!

  • maru

   Kiitos tuhannesti! Rohkeasti vaan kokeilemaan, niin kyllä ne omat värit ja yhdistelmät sieltä löytyy. 🙂

  • Kirsti Rautio

   Hei,Kaunnit värit, Minkä valmistajan on tuo sinertävä sohva?

  • maru

   Kiitos Kirsti! Sohva on Ikean söderhamn.

 5. Essi/St. Black

  Mä edelleen elän siinä kuvitelmassa, että en tykkää tai sisusta väreillä. Sitten ajoittain havahdun että hitto, onpas meillä villi meno!

  Se villi meininki ei tosin taida syntyä väreistä vaan materiaalien kirjosta ja erilaisista pikkuesineistä. Teidän kodista tykkään siksi, että vaikka teillä on värejä, kokonaisuus on silti selkeä ja omaan verrattuna rauhallinen 🙂

  • maru

   Onhan teilläkin tosi paljon värejä – ja ihania sellaisia! En tiedä miksi värirevittely mielletään aina kirkkaiksi väreiksi ja ”retroiluksi”. Hulluja värinaisia me ollaan – molemmat! 😀

   Kiitos Essi! Omasta mielestä oma koti tuntuu ihan samalta kuin teillä – ehkä kuvista välittyy se rauhaisampi tunnelma. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *