Hint of green

Kuinka typerältä tuntuu tämä englanninkielinen otsikko savolaisen blogissa? Typerältä, mutta tein sen silti. Koska halusin ja se tuntui coolimmalta kuin ”ripaus vihreää”. Mutta näin tarkemmin ajateltuna ei se ripaus vihreääkään huono olisi ollut. 
Makuuhuoneen hattuhylly on ollut kaaoksessa. Kaunotar on ollut aivan heitteillä ja kaivannut ylleen kaunistusta ja vähän vihreää. Oikeasti naulakko ei näytä koskaan tältä, vaan se on yleensä täpötäynnä vaatteita. Huoneessa on helpompi hengittää heti, kun hattuhylly on tyhjenetty kaikesta ylimääräisestä roinasta. 
Kävin osamassa itselleni synttärilahjaksi muutamia viherkasveja. Jälleen kerran yritän saada pysymään ne hengissä talven yli. Kukkakaupan alelaarista löytyi myös tämä vihreä ruukku, jotenkin niin hirvittävän kauniin värinen ja sopii kivasti tuon vanhan hattuhyllyn kaveriksi. Saattaapi olla, että haen näitä ensi viikolla vielä pari lisää. Hieman haaveilen olohuoneeseen sellaista nuden värimaailmaa, joten vihreä ei olisi sielläkään ollenkaan huono.
Hattuhyllyn ostin taannoin sellaiselta sympaattiselta papparaiselta, joka savolaiseen tyyliin kertoi HopLopin parkkipaikalla ummet ja lammet elämästään ja tästä naulakosta. Musta pikkulaukku on äidin ikivanhoja hankintoja ja saviruukku oma pikkuinen tuunaus. Viininpunainen kuuluu ehdottomasti sinapinkeltaisen ohella syksyn vaatevalintoihin, joten on ihanaa kun ne saa kesän jälkeen taas kaivella kaapista. Huiviin hautautumisessa on vain sitä jotain!
Kommentit (4)
  1. Syvältä.Sanna.
    15.8.2016, 18:01

    Tuollaiset naulakot ovat kyllä vaarallisia keräämään tavaraa, meillä se on eteisen kaapin päällinen. Meillä delaa kaikki vihreä, tämän hetkiset yritykset näyttävät ripaukselta keltaista.

    1. No niin on! Karmeita ryönänkerääjiä. 😀 Joo, meilläkin on näillä ollut tapana kuihtua. :/ Nyt yritän parhaani!

  2. Ihana naulakko. Ja, kunpa eteisessä olisi aina noin selkeää. Meillä ei ainakaan ole. Kun siivoan, niin menee hetki ja naulakot täynnä tavaraa. No, ehkä lapsiperheessä kuluukin olla! 🙂

    1. No niin kuuluu! Ja tämä on itseasiassa makuuhuoneesta – eteisessä meidän hattuhylly ei todellakaan näytä tältä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *