Hemmottelupäivä // ennen & jälkeen

”Äiti, lähdetkö sä tuon näköisenä?”

Kysäisi neljävuotias, kun eräs keskiviikkoaamu vein pojat hoitoon ilman meikkiä tai hiusten laittoa. Kummasti nämä pienet huomaavat muutoksen, vaikka meikkitottumukset eivät ole mitenkään erityisen runsaat. Meikittömyyteen oli erityinen syy, sillä pääsin nauttimaan hemmottelupäivästä Bella Photon studiolle. Salla ja Laura lanseeraavat uuden hemmottelupaketin ja pääsin testiryhmäläisenä kokeilemaan miltä tuntuu maistaa palanen glamouria keskellä arkea. No kyllähän te jo sen arvaatte, että hyvältä tuntui!

Olen tässä bloggaajataipaleen aikana tutustunut useampaan upeaan tyyppiin ja yksi niistä on kuopiolainen Salla. Salla toimii valokuvaaja Bella Photossa ja on ehtinyt kuvailemaan minua  jo useampaan otteeseen. Tällä kertaa kuvaukset tapahtuivat hieman erilaisen viitekehyksen äärellä, sillä pääsin Sallan lisäksi super-taitavan Laura Puntilan käsittelyyn.

Tämän tiimoilta postauksen lopussa on tarjolla hieman erilaisia ennen & jälkeen -kuvia sekä alennuskoodi Sallan ja Lauran järjestämään kuvaus-/hemmottelupakettiin.

Päivä alkoi sillä, että Laura suunnitteli minulle meikin ja kampauksen – kahvin ja pienen purtavan äärellä tietty. Meikkauksen lomassa Laura antoi meikkivinkkejä ja täytyy todeta, että ne tulivat todellakin tarpeeseen. Näin kolmenkympin korvilla sitä on huomannut, että meikkitottumukset kaipaavat päivitystä ja pelkkä meikkivoide sekä ripsivärin sutaisu ei enää riitä. Muutamilla meikkaajilla käyneenä täytyy kyllä vilpittömästi todeta, että Laura tosiaankin löysi minusta ne parhaat puolet ja meikki osui kerralla nappiin. 
Studiolla oli ihanan rento tunnelma ja meikkiopastuksen lisäksi sain ohjeistusta myös itse kuvaukseen. Pari päivää myöhemmin sain 20 koevedosta, josta sain valita 6 valmista potrettikuvaa haluamaani käyttöön. Jo koevedokset olivat todella hyviä ja uskon, että osasyynä oli se, että meikki oli tehty laadukkaasti ja juuri kuvaukseen sopivaksi. Itse tekemä meikki on näyttänyt aiemmissa kauvauksissa aina liian valjulta. 
Viime aikoina olen entistä enemmän tukeutunut ammattilaisten osaamiseen asiassa kuin asiassa ja kyllä se vain niin on, että lopputuloksesta näkee ammattilaisten kädenjäljen. Totesinkin kuvauksen jälkeen itselleni, että meikkaajaa on jatkossa käytettävä ehdottomasti useammin!


Hemmottelupaketti itselle tai lahjaksi

Hemmottelupaketti sisältää meikin-/kampauksen sekä tarvittaessa tapaamisen ennen kuvauspäivää, jossa voi yhdessä Sallan ja Lauran kanssa sopia millaista tunnelmaa kuviin haluaa. Hemmottelupäivässä on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Koevedoksia saat nähtäville 20-30 kpl ja niistä voit valita kuusi valmista potrettikuvaa haluamaasi käyttöön. Meikkauksen ohella Laura antaa meikkivinkkejä. 
Loistava lahjaidea ja/tai ohjelmanumero vaikkapa polttareihin tai naisen illanviettoon!
Salla ja Laura tarjoaa blogin lukijoille -20% alennuksen huhtikuun ajan hemmottelupaketin tilauksen yhteydessä, kun mainitset samalla nuapurissa -blogin nimen. Kurkkaa vielä täältä tarkemmat tiedot hemmottelupaketista. 
Lopuksi vielä se kaiken kertova ennen & jälkeen kuva:
Hemmottelupäivän jälkeen hain lapset päiväkodista ja suuntasin kotiin. 
Suosittelen ehdottomasti varaamaan hemmottelupäivän päätteeksi vapaa illan – ravintolaan syömään ja siitä sitten vaikka drinksuille. Olisi ehdottomasti itselle kelvannut! Siinä oli nimittäin melkoinen kontrasti, kun glamourista siirryin suoraan afrikan tähden äärelle ja samalla nyppimään irtoripsiä silmistä. Jos irronneesta irtoripsestä saa toivoa, niin toivon jatkossa ehdottomasti enemmän arjen glamouria ja hemmottelupäiviä minulle

*Toimin hemmottelupaketin lanseerauksen mallin. Postaus ei ole kaupallinen yhteistyö. Toteutettu yhteistyössä Bella Photon kanssa. 

Kommentit (8)
  1. Design Wash
    1.4.2017, 09:16

    Tosi nätti lopputulos ja itsekin olen haaveillut siitä, että joku laittaisi hiukset ja tekisi meikin. Mutta pakko sanoa, että härrekyyd oot kaunis luonnollisena! Ihanan raikkaan ja heleän näköinen ilman meikkiä.

    1. Oih, kiitos! <3 Aika vähällä meikillä sitä arjessa pärjäilee mutta toisinaan sitä on ihana tälläytyä oikein kunnolla! Etenkin kun joku muu tekee sen. 🙂

  2. Ihana hemmottelupäivä sinulla ollut. Tuollainen olisi kyllä itsellekin kiva!

    1. Eikö! Ehdottomasti kantsii joskus hemmotella itseään oikein kunnolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *