Harmoniaa hänelle

Haluaisin tähän kotiin harmoniaa.

Sanoi mies ja pääsi yllättämään – ihka ensimmäinen sisustustoive, minkä hänen suustaan kuulen, joten on parasta totella.

Tänne ei enää passaa kovat kontrastit, vaan hakusessa on vaaleaa ja pehmeää. Se ei kuitenkaan tarkoita värittömyyttä, mutta värit eivät ole vielä liiemmin päässeet paikoilleen. Muuttolaatikot on nyt purettu, mutta täytynee hieman hengähtää ennen kuin aloitetaan seinien maalaukset ja tapetoinnit.

Pieni muutosta johtuva uupumus painaa myös allekirjoittanutta ja väsyneenä ei kannata tehdä sisustuspäätöksiä – liian usein ne kostautuvat pitkässä juoksussa virheeksi ja näitä virheitä pääsen usein korjailemaan esimerkiksi rakennusprojekteissa, joissa pikkulapsiarkea pyörittävät vanhemmat ovat totaalisesti uupuneet, kun pitäisi tehdä valintoja esimerkiksi sisustusratkaisuiden suhteen. Älä siis päätä mitään, jos pää ei toimi kunnolla.

Itselle ja lapsille tämä päiväkoti- ja työarjen aloitus yhdistettynä muuttoon, ei ollut mikään helpoin combo.

Sisustustyynyt ja viltti Anno, päiväpeitto Ikea

Keittiöönkin tullaan tekemään muutoksia, toivon mukaan ensi kuun aikana. Vaihtoon lähtee ainakin yläkaapit (pois), taso, allas, liesituuletin, vetimet ja etulevyt. Lisäillään myös aamiaiskaappi, mutta keittiön muutoksista voisin kirjoitella myös ihan oman postauksen, jossa esittelen hieman laajemmin tämän nykyisen ja tietty ne uudet suunnitelmat.

Vaikka siellä täällä on epämääräisiä tavarakasoja vailla omaa paikkaa, tuntuu tämä uusi jo kodilta. Rakastan tätä vaihetta, kun voin käyskennellä ympäri asuntoa ja miettiä millä täyttäisi nurkat, seinät ja sopukat!

-Maru

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *