Blogit
Marulla

Hanna Konola prints

kuvat: http://shop.hannakonola.com
Nainen Kaunisteen sokeri -kuosin takaa. Jotenkin en osannut yhdistää Hannaa sokeriin ennen, kuin luin sen Hanna Konolan nettisivuilta. Tottakai, sama tyyppi!
Olen jo useampaan otteeseen törmännyt näihin värikkäisiin printteihin ja ajatellut, että onpas hienoja! Mukava piristys mustavalkoisten printtien tulvaan (jotka nekin aika usein kivoja). Yllätykseksi huomasin printtien takana olevan suomalaisen Hanna Konolan. Klikkailin itseni nettikauppaan ja tilasin kotiin yhden kauniin, kun printtivalikoima kaipaa pikaisesti uudistusta. (Tämä ei ole maksettu mainos!) Olisipa näistä voinut useammankin seinälle ripustaa – täydellisiä!
Kodin printtivalikoimaan on tulossa pian lisää muitakin kotimaisia uutuuksia. Pysyppäs kuulolla! 
. . . . . . . . . . . 
Täällä blogin ulkopuolella on ollut aikamoista haipakkata. 
Viime viikon sairastelin ja iltaisin ei olisi ollut puhettakaan, että olisin selvinnyt tietokoneen ääreen. Päänsärky ja väsymys oli jäätävää. Oma pieni yritys on myös työllistänyt kivasti, joten niiltäkin osin blogin päivittäminen on ollut vähäisempää. 
Ensi kuussa blogini muuttaa uuteen portaaliin. Jätän indiedaysin ja siirryn toisaalle, joten uusia tuulia on luvassa siltäkin saralta. Odotan innolla ja toivottavasti tekin! Tästä kuitenkin lisää vähän myöhemmin. 
Nautitaan elokuun auringosta! 

Kommentit (6)

 1. Miina

  Oi, hienoja printtejä! 🙂

  • maru

   Nämä on kyllä vallan hurmaavia! 🙂

 2. Anonyymi

  Uusi portaali, miksi? Tänään tutustuin Indiedaysin uusiin sivuihin ja täytyy kyllä sanoa että paras blogiportaali mitä olen käyttänyt. Helppo hakea luettavaa ja toimii nopeasti.

  • maru

   Olet oikeassa, että indiedays on helppo ja etenkin nyt uudistuksen myötä erittäin lukijaystävällinen. Tällä hetkellä uusi mahdollisuus kuitenkin houkuttelee sen verran, että muutos on edessä. Samoin uusi portaali pystyy tarjoamaan bloggaajaäkökulmasta minulle jotain vähän enemmän, kuin mitä Indiedays. Muutokset ei välttämättä ole koskaan lopullisia, joten katsotaan. 🙂

 3. Little Mrs Finland

  Hauskoja printtejä! Mua harmittaa, että en ehtinyt tilamaan niitä turkooseja tyynyjä. Jään aina liikaa miettimään ja sitten mahdollisuus onkin jo ohi. On varmaankin tuloss lisää? Nyt jänskää tuo porttaalin vaihdos!!! Onnea jonetukäteen!

  • maru

   Ei hätää Karoliina! Yritän saada niitä pian lisää valikoimaan. 🙂 Kunhan saan vaan tehtyä! Päivässä pitäisi olla ehdottomasti enemmän tunteja! Kiitti onnitteluista – odotan myös innolla. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *