Hääpaikan koristelu

Vanhempieni koti on varsinainen kesäparatiisi ja olemme erityisen onnekkaita, että saamme viettää onnen päiviä aina näissä maisemissa. Vanhempieni kodin vanhan navetan vintille on rakennettu juhlatila, jossa olemme pitäneet kaikki kesän juhlat. Vanhempani vuokraavat tilaa myös ulkopuolisille, joten jos juhlat Rautalammilla ovat suunnitelmissa, niin suosittelen harkitsemaan tätä tilaa. Maalaismiljöö ja kesä – voisiko olla mitään ihanampaa!
Lauantaina häitään täällä vietti pikkuveljeni, joka jäi jatkamaan meidän lapsuudenkodin maatilaa. On onni, että tuohua ei tarvitse pyörittää yksin, vaan on saanut rinnalleen vaimon joka jakaa samat arvot ja ajatusmaailman. Arvostan. 
Pääsin hääräilemään koristelujen parissa ja oli huippua, kun juhlia järjestäessä sai vastuulleen yhden osa-alueen. Omien häiden koristelu kun jäi puolitiehen, kun järjesteltävää oli puolivuotiaan vauvan ohella itselle kertakaikkiaan liikaa. Juhlatila itsessään on hurmaava, joten koristeluihin ei tarvinnut hirveästi panostaa. Valkoinen raikasti tilaa juuri sopivasti ja DIY periaatteella tehdyt ruukut olivat miljööseen vallan hyvät. Parisataametriä ommeltua valkoista paperista viirinauhaa oli koristeluiden osalta suurin ajallinen panostus

Eilen lähdimme takaisin kotiin kaupunkiin ja tuntui siltä, että olisimme voineet jäädä keltaisten rypsipeltojen keskelle koko loppu kesäksi. Ilman huolen häivää ja vailla murheita. Oi onnea! 

Kommentit (15)
  1. Ihastelin häitä jo instan mystorysta ? Osaatko sanoa mistä ne jäät oli hankittu siihen juomaveneeseen?

    1. Hei, kiva kuulla! 🙂 Jäät on hommattu paikalliselta kalan "jalostamolta" Savon Taimenelta. Kestivät tosi hyvin vielä seuraavaan päivään saakka. 🙂

  2. Oi mikä ihana miljöö! Kyllä tuolla kelpaa häitä viettää ja elellä!

    1. Mieletön paikka! Täällä on aivan ihana olla ja lapset ovat tietysti myös innoissaan aina, kun pääsevät maalle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *