Fiilispohjalta

Vaikka loppiainen oli ja meni, niin jostain syystä olen halunnut nauttia joulun tunnelmasta hieman pidempään – pitää tähden ikkunassa ja enkelikellon keittiön hyllyllä. Etenkin tuo Granitista ostettu kynttelikkö on niin ihana, että taidan pitää sitä esillä läpi pimeän kauden.

Kotona olen halunnut ottaa rennosti ja oman kodin sisustaminen on ollut hyvin satunnaista ja fiilispohjaista tuikkukuppien siirtelyä. Eli just ihan parasta! Siitä tietää aina levänneensä tarpeeksi, kun sormet syyhyävät kodin sisustuspuuhissa ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa huomaa selailevansa pinterestiä.

Luovan sisustamisen ilta

Suurempia muutoksia kodissamme ei ole tapahtunut koko talvena – ja hyvä näin. Juuri nyt etenkin täällä olohuoneessa asiat ovat melkolailla mallillaan. Pari Katja Hyytiälän maalaamaa taulua olen ostanut ja ne odottavat seinälle pääsyä, jahka näyttely kuun lopussa päättyy. Jyväskyläläisten (ja miksi ei muidenkin) kantsii ilmoittatutua mukaan ensi viikon perjantaina järjestettävään Luovan sisustamisen iltaan, jossa pääset muun muassa tutustumaan Katjan esikoisnäyttelyyn. Paikan päällä olen myös minä, Rilla Tervonen ihanine paperituotteineen ja Ilona Koponen pienen design kioskin kanssa. Kurkka tapahtuma täältä ja ilmoittaudu mukaan!

. . . . . . .

Viikonloppu näyttäisi vaihtuvan meidän perheessä raukeissa tunnelmissa. Itse kärvistelen vielä viisaudenhampaan leikkauksen jälkimainingeista (kipeä kuin mikä!) ja mieheen iski aamulla vatsatauti. Se on aina mukava tunne, kun vanhemmat elävät puolivaloilla ja lapset ovat elämänsä voimissa.

Toivottavasti te olette päässeet meidänkin puolesta nauttimaan auringosta ja täydellisestä ulkoilusäästä!

-Maru

Kommentit (2)
  1. Ounou, toivottavasti se tauti ei oo kohta sulla! Itsekin kävin vasta viisurin poistossa ja siihen kipujen, turvotuksen ja leukanivelen jumin päälle oksennustauti ois ollu kauhea 😱

    1. Sitä tässä kauhulla odotan ja pelkään hirvittävästi! Olis aikamoinen kombo se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *