Festarialueen suunnittelu ja lippuarvonta

Moikka ja mieletöntä maanantaina! Itse heräsin uuteen viikkoon kolmikymppisenä ja maailman ihanimpaan onnittelulauluun, jonka solistina toimi oma pieni kaksivuotias. Voisiko olla ihanampaa. No ei varmasti!

Vuosi sitten elokuussa järjestettiin Rautalammin kuvankauniissa maisemissa ensimmäinen Morton Fest. Tänä vuonna festivaali saa jatkoa edellisvuotta parempana, kauniinpana ja timanttisempana. Esiintyjinä nähdään muun muassa Scandinavian Music Group, Pariisin Kevät, Sami Saari sekä Younghearted.  Itse kuitenkin odotan eniten paljon hehkutettua Toistuvat yllätykset -rap ryhmää sekä nuoruusvuosien yhtä lempparia Seremoniamestaria, eli Sereä.

Pääsin tänäkin vuonna mukaan aluesuunnitteluun ja on kyllä ilo ja kunnia olla mukana osana festejä. Kun asioita järjestetään toista kertaa, on suunnittelukin huomattavasti helpompaa. Festivaalit kasataan pystyyn pitkälti talkoovoimin ja aluesuunnitteluun käytettävä budjetti on pieni. Onneksi ympärillä on osaavaa porukkaa ja Rautalampilaisten maankuulun talkoohengen ansiosta Rämäkän kauniiseen maisemiin nousee tulevana viikonloppuna historian toinen Morton Fest.  Säätiedotuksen mukaan elokuinen aurinko hellii myös tulevana viikonloppuna.

Mutta nyt itse asiaan! Oman syntymäpäivän ja kunniaksi pääsen arpomaan teille pari kappaletta festarilippuja tulevalle Lauantaille. Voit voittaa liput kommentoimalla kommenttikenttää ja kertomalla kenet ottaisit mukaan festeille. Kuopiolaisten sekä suonenjokelaisten kannattaa huomioida, että paikalle pääsee myös festaribussilla, jonka aikataulut ja varaukset voit tarkistaa täältä. Kannattaa kipaista myös instagramtililleni @maru.hautala sillä siellä jaossa on myös pari kipaletta lippuja, joten voittoon on tuplamahdollisuus.

Arvonta päättyy molemmissa kanavissa keskiviikkona 16.8. klo 18.00.

Toivottavasti nähdään tulevana viikonloppuna Rautalammilla!

 

Terkuin,

Maru

Kommentit (32)
 1. Mukaan lähtisi paras serkku! Olisi ihanaa päästä mortoneille!

  1. Kiitti osallistumisesta ja toivottavasti onni suosii ja saisit parhaan serkun mukaan Rautalammille! 🙂

 2. Sari Vilhunen
  14.8.2017, 11:29

  Mukana arvonnassa ja mukaan ottaisin parhaan kaverini Kirsin.

  1. Kiitos osallistumisesta! Toivottavasti onni suosii. 🙂

   1. Anne-Marie Peura
    14.8.2017, 12:45

    Ottaisin mukaan mieheni Heikki Peuran, jonka kanssa jo innolla tapahtuman sivuja selailtu. ?

    1. No hei huippua! Toivottavasti onni suosisi teitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *