Blogit
Marulla

Ex rakkaus

Meidän kodissa näkyy vielä jonkin verran entisen retrolovettajan kädenjäki, lähinnä purkkien ja purnukoiden merkeissä. Viimeaikoina allekirjoittaneelle, eli juurikin tälle retrolovettajalle – minulle, on tullut olo, että joko saisi riittää? Toisaalta tekisi mieli luopua, mutta jostain syystä suhtaudun näihin purnukoihin ehkä vähän liiankin tunteellisesti. Paljon olen hankkinut purkkeja kirppareilta ja niistä luopuminen ei tekisi kovinkaan tiukkaa. Joukossa on muutama ”perintö”, jotka taatusti jäävät, vaikka muut lähtisivät. Sen verran kuitenkin kiinnyn joihinkin tavaroihin. 
Suurempaa karsintaa on viimeaikoina tehty ja etenkin printit ovat vaihtaneet värimaailmaan kirkkaista perusväreistä aavistuksen hempeämpiin tai mustavalkoisiin. 

Katsotaan, josko järjestäisin täällä blogin puolella lähiaikoina blogikirppiksen, jotta saisin vähän lisää hyllytilaa. Ihan siltä varalta, jos vaikka pukki sattuu muistamaan muutamalla uudella marimekon astialla..

Iskeekö retro, vai onko se ihan ehdoton nounou?

Kommentit (17)

 1. Kikka

  Kyllähän se iskee, pieni ripaus sinne ja tänne niin kivalta näyttää. En kyllä koko huushollia retroon pukisi, liika on liikaa retrossakin.

  • maru

   Joo, vähän olisi liikaa muovinen ruokailuryhmä – matosta puhumattakaan. 😀

 2. Mari / puolitoistakerrostakotia

  Itse kerään tuota Arabian Pomonaa ja Tuttifruttia. Sen verran retroa nyt näkyvillä. Silti tykkään niistä muilla, mutta itsellä enemmän tuota mustavalkoista -ja Marimekkoa<3 Toiskohan se pukki tännekkin muutaman uuden Räsymatto-kuosisen purkin?!

  • maru

   Pomona on ihana! Toivottavasti pukki kuulee meidän toiveet marimekoista – jotka ovat juuri sopivasti vähän retroja. 😉

 3. Marika – Kellomäki

  Retro iskee kyllä pienenä mausteena sisustuksessa. Justiinsa näillä purnukoilla ynnämuilla pikkuesineillä saa kotiin kivoja yksityiskohtia.

  • maru

   Pienet purnukat on kyllä herttaisia – etenkin jos niille on jokin ihana paikka. Ja kyllä, itsekin tykkään näistä sellaisena kreisinä lisänä. 🙂

 4. Mirkku&Mocha

  Täällä on toinen retrolovettaja! 🙂 Täytyy myöntää, että itsellänikin on käynyt mielessä että joko riittää, mutta pari purkkia mahtuis vielä 😉 – mirkkukaroliina

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *