Ex rakkaus

Meidän kodissa näkyy vielä jonkin verran entisen retrolovettajan kädenjäki, lähinnä purkkien ja purnukoiden merkeissä. Viimeaikoina allekirjoittaneelle, eli juurikin tälle retrolovettajalle – minulle, on tullut olo, että joko saisi riittää? Toisaalta tekisi mieli luopua, mutta jostain syystä suhtaudun näihin purnukoihin ehkä vähän liiankin tunteellisesti. Paljon olen hankkinut purkkeja kirppareilta ja niistä luopuminen ei tekisi kovinkaan tiukkaa. Joukossa on muutama ”perintö”, jotka taatusti jäävät, vaikka muut lähtisivät. Sen verran kuitenkin kiinnyn joihinkin tavaroihin. 
Suurempaa karsintaa on viimeaikoina tehty ja etenkin printit ovat vaihtaneet värimaailmaan kirkkaista perusväreistä aavistuksen hempeämpiin tai mustavalkoisiin. 

Katsotaan, josko järjestäisin täällä blogin puolella lähiaikoina blogikirppiksen, jotta saisin vähän lisää hyllytilaa. Ihan siltä varalta, jos vaikka pukki sattuu muistamaan muutamalla uudella marimekon astialla..

Iskeekö retro, vai onko se ihan ehdoton nounou?
Kommentit (17)
  1. S - Beauty of Life
    4.11.2015, 11:43

    Jossain määrin iskee, mutta sit en kuitenkaan ehkä näkis niitä meidän kodissa 🙂 Hauskoja ovat joka tapauksessa :)!

    1. Juu, en kyllä ehkä teillä näkisi. 😀

  2. Mulla on purnukkaa ja emalia ja muovikippoa jos jonkinlaista, mutta en osaa niistä luopuakaan. Toisaalta niistä ei ole enää esillä juuri mitään, lasten huoneessa on aarikoita, ja keittiössä vähän keltaista. Toisaalta voi olla, että sekin aika taas tulee kun tuuliviiri kääntyy, niin odotelkoot tuolla laatikoissaan 😀

    1. Hmm. pitäisikö minunkin vain säilöä laatikoihi? Ajattelin kanssa säästää näitä muutamia – lasten kynäpurkkeina/muiden pikkutavaroiden säilyttiminä oikein mainioita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *